• fakin
    6.2k
    O prodaji hoxhe pise vec par mjeseci. Nije to nista novo ni iznenadno
  • vjeko1701
    29.6k
    Ti zbilja misliš da je bilo aktualnih ponuda 2.9. ali se zato čekalo skroz do 18.9. da ga se proda?

Pa daj jednom upali neku trunku logike, molim te. Hoxhu se htjelo prodati cijelo ljeto ali ponuda NIJE bilo, barem ne ikakvih konkretnih. Da je netko 1.9. ponudio barem milju i pol, bio bi prodan. Nije.
  • ElDorado
    15k
    Pa daj malo zdrave logike. Arapi čekaju kraj europskih rokova pa onda vide tko je ostao a želi mjenjati klub i uleću s razumnim ponudama. Neće niti oni više preplaćivati polovnjake ko prije.
  • Jaro
    12.7k
    Arapi čekaju kraj europskih rokova pa onda vide tko je ostao a želi mjenjati klub i uleću s razumnim ponudamaElDorado

Samo kaj normalni klubovi u tom terminu prodaju viskove i rezerve, nama je Hoxha prvo lijevo krivo... Tj, nasem treneru, sportskom direktoru i predsjedniku ocito nije :rofl:
  • ElDorado
    15k
    mislim da je jasno da je dopizdio svima osim...je li
  • vjeko1701
    29.6k
    Za Kovačevića ne znam, al za sportski sektor znam da im nije prvo krilo i da su već neko vrijeme izgubili svo strpljenje s njegovom jednodimenzionalnom igrom.
  • fakin
    6.2k
    od 7. mjeseca se govori da u slucaju neulaska u ligu prvaka prvi za prodaju su Dominguez i Hoxha. Druge se nije ni spominjalo, par dana topic i to je to.
    Tako sa stvarno ne mozes reci da je iznenađenje prodaja Hoxhe. A mi ovako ostajemo na 19 igraca + 3 golmana u idućih 7 utakmica
  • crophantom
    7.7k
    A mi ovako ostajemo na 19 igraca + 3 golmana u idućih 7 utakmicafakin

znači ako prodamo jos 4,5 igrača konačno ćemo doći na broj koji treneru odgovara, pa ti reci da se ne radi planski.
  • NKDZ86
    9.7k
    Kova trlja ruke.

edit: zato jerbo što manje igrača za rotaciju, to bolje, eto.
  • Masto
    2.4k
    I jos je dani upitan sto se tiče spremnosti i da se ne ozljedi opet
  • vjeko1701
    29.6k
    Pa mogu ja pričati da mi je Sydney Sweeney prva na listi za izlazak na večeru ovaj vikend, k*rca to znači kada mi ne odgovara na pozive.

Ako nije bilo ponuda na vrijeme, nije bilo ponuda na vrijeme, zbilja ne razumijem kako je to teško za shvatiti. Kaj? Trebalo ga je ne staviti na Listu A u nadi da će dva tjedna nakon prijava doći neki Arapi po njega? Siguran sam da bi tek onda sve prštalo od ponuda za igrača kojeg nisi ni prijavio za europu.
  • fakin
    6.2k
    Da, Dani je na popisu koji ima 0 minuta.
    Znaci 18 igraca u polju imamo ako nitko nije ozljeđen niti kartoniran. Za 7 utakmica
  • Thor
    4k
    Pa mogu ja pričati da mi je Sydney Sweeney prva na listi za izlazak na večeru ovaj vikend, k*rca to znači kada mi ne odgovara na pozive.
    ...ni tebi,jel? I ja cekam povratni taj poziv :smirk: pa nikak :lol:
  • vjeko1701
    29.6k
    Još je rano, tek je petak. Subota je tek sutra.
  • Thor
    4k
    A ja,ja imas praf! :snicker:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.