• CastAway1986
    6.6k
    Kova trlja ruke.NKDZ86

Zasto bi trljao ruke? Pa Hoxha je statistički najbolju sezonu u karijeri pruzio kod Kovačevica (7G,7A u ligi) ..Ako se konstantno prica da je unazadio neke igrace mozda je Hoxhu digao i mozda je i on dijelom zaslužan za ovaj transfer!
    Na stranu što i ja smatram da Kova i Arber nisu dovoljno dobri za Dinamo
  • Jaro
    12.7k
    Pa mogu ja pričati da mi je Sydney Sweeney prva na listi za izlazakvjeko1701

nemoj, navlacis bijes woke rulje...
  • vjeko1701
    29.6k
    nemoj, navlacis bijes woke rulje...Jaro

Ja to vidim samo kao dodatni bonus.
  • hardek
    13.1k
    lineup-(2).png

O kakvom nedostatku igrača u Europi mi pričamo?
  • ElDorado
    15k
    Ovo s Lisicom me malo štrecnulo
  • vjeko1701
    29.6k
    Kaj je najtužnije, baš me zanima koliko bi forumaša pristalo na ovo stanje rostera na kraju prošle sezone. Vjerojatno bi bilo negodovanja po pitanju Livaković vs Kotarski i odlaska Barkara i posljedično Lisice kao prve opcije. Sve ostalo mislim da bi velika većina smatrala da je ok.
  • fakin
    6.2k
    Dani bu istodobno igrao i lijevo i desno krilo. A do sad ima 0 minuta za Dinamo, niti ne znamo jel kvaliteta za nas ni ista
  • hardek
    13.1k
    Vjerojatno bi bilo negodovanja po pitanju Livaković vs Kotarski i odlaska Barkara i posljedično Lisice kao prve opcije. Sve ostalo mislim da bi velika većina smatrala da je ok.vjeko1701

Ja sam već davno napisao da mislim da je Kotarski u ovom trenutku za nas bolja opcija od Livakovića i dalje vjerujem u to. Za Bakrara sam mišljenja da će mu prošla sezona biti najbolja u karijeri i nisam nezadovoljan s njegovim transferom, eventualno je iznos mogao biti nešto viši ali ajde u globalu nebitno.

Lisicu sam pustio desno dok se netko od njih troje sam ne isprofilira na krilu. U globalu, mislim da je roster u najmanju ruku jednako dobar kao prošle godine, a da će do kraja sezone izgledati kao upgrade u odnosu na prošlu sezonu.
  • VolimDinamoOo
    691
    Petak ✓
    Hoxha ide ✓
    Kovacevic ide X

..tako malo fali do savrsenstva
  • hardek
    13.1k
    Dani bu istodobno igrao i lijevo i desno krilo. A do sad ima 0 minuta za Dinamo, niti ne znamo jel kvaliteta za nas ni istafakin

Ne mogu vjerovati da je tvom stručnom i kritičkom oku promaknulo i da su i Ivanušec i Galešić na dvije pozicije. Fakin u padu forme u skladu sa klubom
  • fakin
    6.2k
    Glavno da si ubacio i mikica i šuntu koji uopce ni nisu u prvoj momčadi ove sezone
  • fakin
    6.2k
    Igrači u polju koje imamo za Europu, a odigrali su barem minutu za Dinamo ove sezone:
    Stoperi - Dominguez, McKenna, Galesic, Radeljic
    Bekovi - Goda, Vinlof, Valincic
    Vezni - Misic, Stojkovic, Zajc, Kratsov, Ivanusec, Kacavenda
    Krila - Orsic, Lisica, Almena
    Napadaci - Beljo, Prevljak

To imamo protiv Anderlechta, Neca, Sunderlanda, Bayera, Rennesa, Aza, Sturma.
    Ako se nitko ne ozljedi i ne dobije kartone.
  • vjeko1701
    29.6k
    Pa zato i pitam.

Da je netko nakon zadnje utakmice prošle sezone napisao da će ljetni prijelazni rok izgledati ovako:

*Bakrar, Soldo, Hoxha i Vidović odlaze za 10M eura
    *umjesto njih dolaze Ivanušec, Oršić i nepoznati Kravtsov besplatno, Dani Rodriguez za 600k,
    *Prevljak kao rotacija za 750k
    *Almena na besplatnu posudbu uz mogućnost otkupa
    *Kotarski na posudbu za 600k uz mogućnost otkupa jer Livaković ide u Barcelonu
    *Kačavenda će se izboriti za ostanak kadru
    *Radeljić već dogovoren nakon isteka ugovora
    *Na zimu je u free transferu dogovoren Brumado iz Midtjylanda

Pitanje svim forumašima, da vam je ovo netko napisao onda, kako bi na to gledali?
  • fakin
    6.2k
    dodao sam ga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.