• Keyser Soze
    20.9k
    Da se pita vas, Kovačević bi dobio otkaz nakon Gorice ili Istre prošle sezone. Ekipa je u krizi, trener vjerojatno nije taj za europski iskorak, ali je za HNL dokazan. Ako želite smjenu Kovačevića dajte konkretnu zamjenu koja je dokazano bolja od njega i bit će direktan upgrade.
  • don
    21.8k
    dajte konkretnu zamjenu koja je dokazano bolja od njega i bit će direktan upgrade.Keyser Soze

to nije posao za nas. Za takve odluke odgovaraju ljudi na katu.
  • njurci10
    697
    koji si ti Troll to je nevjerojatno...
  • Keyser Soze
    20.9k
    Nije ni posao za nas da tražimo Kovinu glavu pa svi to rade, to je posao za ljude na katu i na njima je treba li dobiti otkaz ili ne. Ako već svi pišu da ga treba maknuti neka bar daju neko bolje riješenje, a da to nije klasik zvan "bilo tko".
  • don
    21.8k
    pa očigledno je da s njim više ne možemo, toliko se možemo pravit pametni jer ne triba bit stručnjak za to. Ali nekakve kontakte i znanja moraš imat da pronađeš dobrog trenera za klub. Nisi valjda očekiva od nas da predlažemo i dovedemo Capellasa za šefa škole? Ni ja, zato ga je doveo Boban koji odgovara za njega. Isto kao šta sad mora trenera.
  • Keyser Soze
    20.9k
    Ponavljam, Boban će odlučiti što je najbolje i može li u ovom momentu pronaći upgrade na Kovačevića. Do sad svi koji su se spomenuli nisu bolji od Kovačevića.
  • Svi na Sjever
    3.7k
    Hapoel - uzasni, nismo spojili 3 dodavanja niti imali ijednu sansu cijelu utakmicu protiv najslabijeg protivnika u europskoj ligi koji je igrao bez 4 prvotimca
    Osijek - totalno razbijeni i nemocni od raspadajuceg osijeka
    Gorica - zadnjih pola sata bunker protiv najlošije momcadi hnla
    Istra - jedva izvukli bod 5 min prije kraja utakmice protiv slabasne istre
    Viking - totalno izdominirani i izgubljeni protiv prosjecne europske momcadi
    fakin

Ma stvarno? Mogao si i ovako napisat;

Hapoel - došli kao ovce poslije poraza na Opusu, bez jedinog igraca koji je u formi, uzeli vrijedan bod.

Boysi dominirali.

Osijek - raspadajući Osijek, a imaju Scholsea iz Gajnica i novog Miereza, i totalno nas razbili?

Što je ovo oksimoron? Jesi bio kad u Gajnicama?

Gorica- vodili 1-0, dominirali i imali tri šanse za ubit utakmicu do 70 minute. Carević na rubu plača, pogurali Goricu u borbu za ostanak.

Istra- Oršić imao zicera za 2-3 pred sam kraj utakmice,igrali dva dana poslije Norveške.

Večer poslije pokazali smo karakter na brutalnom koncertu za 40. rođendan Boysa i pokazali da je ljubav prema klubu veća od ulaska ili neulaska u elitnu ligu prvaka.

Viking- ubili ih u Zagrebu i prvih 30 min u gostima, dok nas sudac nije opljačkao nakon prvog prelaska centra Vikinga. Zabili si nesretan autogol iliti odbijanac, Beljo fulao zicer.
  • don
    21.8k
    Ponavljam, Boban će odlučiti što je najbolje i može li u ovom momentu pronaći upgrade na Kovačevića.Keyser Soze

tako je, isto tako ponavljam da je očigledno svima da Kovačević ne može ispunit Dinamove ciljeve.

Do sad svi koji su se spomenuli nisu bolji od Kovačevića.Keyser Soze

zašto se moraju spominjati?
  • Keyser Soze
    20.9k
    Pa cijeli moj post se svodi na to da se ljudi žale na Kovačevića dok istovremeno ne nude konkretno rješenje. Kovačević vjerojatno nije čovjek koji će nas voditi narednih par godina, ali od naših trenera tu trenutno nema nikog tko je očiti upgrade na njega. Kovačević je prošle sezone ispunio sve ciljeve i istu smo situaciju prolazili pa je završilo vrhunski. Bome nije ni on za sve kriv nego mu se složio kadar od nespremnih igrača i sad ih mora ubaciti u sustav usred sezone te čekati da uđu u formu. Da se tu reagiralo na vrijeme sumnjam da bi se sad tražila smjena.
  • Mr Anderson
    22.3k
    Dinamo igra očajno, ali kak sam nepopravljivi optimist, naučen da u svemu traži nekaj lijepo, oduševilo me navijanje mojih dragih Bluberosa. Primjer kak se bodri klub na gostovanju koje nije bilo atraktivno niti nogometno, niti navijački, niti turistički.

A svi mi "pederi" koji smo gledali na telki? Nitko vam ne brani da kritizirate, to činim i sam. Jer jednostavno, predstave u zadnjih par tekmi nisu dostojne kluba. Čini se da i oni koji su nekaj znali više ne znaju. Momčad je mlitava, neuigrana, šlampava, usrana i jednostavno loša. Je li kriv trener ili netko drugi ili svi skupa, prerano je za zaključke, ali ak ne dođe drastično poboljšanje, netko bu uskoro trebal podnet račune. Vjerojatno trener.

Sve ostalo, mamićevska laprdanja, šeratonci, možemosi i slične debilane... Miceki, pred godinu dana imali ste izbore, niste se udostojili niti listu složit i kandidirat se. Klub je, sviđalo se to vama ili ne, udruga građana i logično je da ti građani, to jest članovi, neki drek biraju, a da to nije boja stolaca u uredima. Ak vam je postojeći sustav izbora loš, predložite svoj, izvršite pritisak, okupite se. Serendanje prek neta je gubljenje vremena, to vam kažem prijateljski, ne zato da vas podjebavam.

Demokracija, sloboda, vladavina prava, za mene su veće svetinje i od Dinama. Zato krenite gradit konstruktivnu oporbu, nemojte bit skupina internetskih indijanaca koja suznih očiju gleda Glavu, osuđenog kriminalca koji se skriva u BiH, još od 2018. Bez dobre oporbe i argumentirane kritike nema napretka niti u nekoj državi, niti gradu, niti u velikim poslovnim sustavima, a bome niti u velikom klubu poput Dinama.

Bauerova objava na FB u sridu.
  • Danko
    3.5k
    nego mu se složio kadar od nespremnih igračaKeyser Soze

Kojih nespremnih igrača, pa 90% ekipe je od lani ne kužim tko je kriv što nisu spremni?
  • Keyser Soze
    20.9k
    Prodali su se Bakrar i Vidović, a na golu smo imali dva golmana koja se boje lopte. Doveden je potrgani Oršić, zamjena Radeljić, Rodriguez koji još nije zaigrao, Nsoki koji je igrao samo u kupu, Prevljak iz Istre, ozljeđeni Stojaković i tek nakon kvalifikacija se doveo golman, Almena i Ivanušec koji su stigli odigrat tek 2 utakmice. Tu Kovačević ne može puno, odrađen je loš rok.
  • don
    21.8k
    Pa cijeli moj post se svodi na to da se ljudi žale na Kovačevića dok istovremeno ne nude konkretno rješenjeKeyser Soze

pa zašto bi ljudi morali nudit rješenja ne razumin? Za to postoje ljudi koji odgovaraju za te odluke. Ne tribamo bit ne znam kakvi stručnjaci da vidimo na šta izgledamo na terenu, ali njihov je posao da pronađu riješenje za tu situaciju.

odrađen je loš rok.Keyser Soze

pa je li ostao tko od prošle sezone? Je li to dovoljno da nam Gorica ne diše za vratom na Maksimiru?
  • Keyser Soze
    20.9k
    Prošle sezone je riješenje bilo upravo ostavljanje Kovačevića na klupi kad bi mu 10/10 ljudi stisnulo otkaz. Kažem, sve ovo nije sasvim njegova krivica.
  • don
    21.8k
    Prošle sezone je riješenje bilo upravo ostavljanje Kovačevića na klupi kad bi mu 10/10 ljudi stisnulo otkaz.Keyser Soze

i idalje bi mu dao otkaz tamo negdi posli Vukovara, u tom periodu. Osvajanje poluamaterskskog HNL-a ne smi bit referenca za trenera Dinama.

sve ovo nije sasvim njegova krivica.Keyser Soze

a ništa onda, jedino da krenemo sa rezom igrača i otiramo ih 15. Ili da potiramo Bobana zbog lošeg prijelaznog roka? Koje je riješenje? Mora se djelovat, poduzet nešto?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.