• Mr Anderson
    21.7k
    al me presjeklo tad, vec sam vidio samarcinu i crvenijavolimtebejako

Kad je bila ta situacija? Ne mogu se sjetiti. Inače, delegat je zabilježio prijavu i UEFA će to istraživati. Vjerojatno će se analizirati snimka i čitati s usana.
  • Jaro
    12.5k
    druga polovica drugog poluvremena, negdje oko centra ga je ovaj faulirao...
  • DiddyGuela
    6.7k
    Stojkovic i dalje ima iste porive dovoditi se u nezgodnu situaciju. I meni se ucinilo da je zelio udariti igraca u onom duelu ali se u zadnju sekundu iskontrolirao. On cim se nade u situaciji velikog psihickog opterecenja, puca ko kokica. Na stranu to sto je odigrao tekmu za kurac i bio jedan od slabijih pojedinaca. Nece on nikada nauciti, bilo je prilika za to a suze krokodilske pred kamerama ne znace puno kada dode "kritican trenutak". Btw nadam se da nije opet ON u ovom potencijalnom rasistickom problemcicu. To bi stvarno bilo previse.
  • Crusades
    25.7k
    Ma zaletio se prema njemu, sva sreća pa je sudac svirao faul jer bi jopet bio Genk. Pisao sam o tome odmah drugi dan.

Nakon onoga svega prošle sezone nenormalno da mu se to opet događa. Očito ga se nije kaznilo nikako pa nije naučio lekciju.
  • Jaro
    12.5k
    Btw nadam se da nije opet ON u ovom potencijalnom rasistickom problemcicu.DiddyGuela

a nekak ne vidim nekog drugog u toj ulozi...
  • DiddyGuela
    6.7k

A jbg, sta da kazem.

Meni je tuzno da on sebe i klub dovodi u situaciju gdje mu visi nekakva kazna. Bila to kazna interna ili nedaj boze od Uefe. Decko ima 23 godine, zaraduje i igra na ozbiljnom nivou i mora pokazati vise odgovornosti. Nije ovo zupanijska liga gdje ti mozes jebat mame svima kad ti padne klapna. Stojkovic mora sam sa sobom konacno rascistiti neke stvari ili nece ispasti na dobro.
  • Jaro
    12.5k
    a dobro, race card je najlakse oruzje trenutno - treba sacekati kaj ce uefa reci - mozda ga je samo stero u rodno mjesto ili nesto...
  • vjeko1701
    28.6k
    Problem je da se u ovakvim situacijama jako naginje prema kažnjavanju bilo kakvog tipa optužbe.
  • crophantom
    7.1k
    Ma ja se nadam da je u pitanju neznam Kelava jer je došo našvasan na tekmu ili da je Kova isao čestitati prolaz pa onako zbunjen nije znao da se određeni izrazi za osobne crne rase ne smiju vise koristiti.
  • hardek
    12.4k
    Edit: u pravu je kolega 3 posta niže
  • ElDorado
    13.7k
    Da li je još netko primjetio da je Stojke skoro potegao onog crnog pred kraj tekme kad ga je vukao?! Bojim se da su Stojka prijavili zbog rasizma. U svakom slučaju lik treba neku kontrolu bijesa
  • Crni86
    23.9k
    Ma vidlo se na stojketu od pocetka da je pre nabrijan.

I za to nema opravdanja, ali meni nisu jasni onda nasi strucni stozer i stariji igraci. Znas povijest bolesti, vidis da pizdi i ja nisam u ni jednom trenutku vidio da je misic ili zajc doso do njega i malo ga smirivao, da ga proba ohladit ili nesto. Pa makar da ga kova pozove sebi uz crtu.

Nigdje nikoga oko njega.
  • modri-kibic
    2k
    Ajde ne pišite takve stvari dok se službeno ne otkrije. Čudi me da već nisu krenuli koje kakvi naslovi tko bi to mogao biti. Daj uključite malo mozak, nije teško.
  • rokikaciga
    17.5k
    Jeste stvarno nabili na kriz Stojkovica za nesto sto jos ne znamo ni je li se dogodilo i ako se dogodilo ne znamo tko je napravio pizdariju

Pa sram vas bilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.