• crophantom
    7.1k
    Lokalni Stavanger Aftenblad tvrdi da je Moi rasizmu navodno bio izložen od Dinamova igrača.

Kažu lokalci da ipak nije @Niko1986 kriv nego neko od naših igraca.

Edit: da smanjim klikove gamadi, slozio sam AI agenta koji me svaka 3 sata brifira o svim novostima oko Dinama iz HR i stranih izvora, sto portala sto profila na društvenim mrežama.
    Precizan je i fakat lijepi brief napiše, da izvore, pretrazi neke lijeve lokalne portale za koje niko nikad nije čuo.
    I ismije tu i tamo nase novinare komentarima kako mijenjaju pricu svaka 3 sata. Preporucam, ne moram opce klikati, dobijem notifikaciju s briefom i jos mi kaze ako je Twitter profil neki debil od 1000 followerq kojeg ne moram uzeti u obzir ili je fakat neki lokalni novinar pozdan unatoč malom broju pratitelja.
  • Marc
    1.3k
    gle 18/19 osmina finala EL (prosle godine smo bili udaljeni od osmine finala jedan produzetak). 19/20 LP i ispadanje u grupi. Mozda gledamo na te godine previse romanticarski ali to nije nikakvo razvaljivanje tako da... Jebiga moramo prihvatiti da nam je malo falilo do grupne faze LP i moramo se okrenuti EL i pokusati tamo izboriti što bolji rezultat i brusit se i prioremat za novi pokušaj napada na LP. Ako ćemo jadikovat upast cemo samo u rupu, pa će se to još nedaj Bože odrazit i na HNL.
  • debeli biciklist
    59
    cilo lito se mislim oću uzet plavi dres ili treći crni...uza san danas oba, jebiga, rupa je u proračunu nakon kiksa jučer, treba krpat budget kako god znaš i umiješ...
  • Zagreb1992
    3.8k
    Mene više zanima oće sad fakin plakati radi reklame na dresu :D kad će biti svaki cent bitan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.