• crophantom
    7.1k
    Lokalni Stavanger Aftenblad tvrdi da je Moi rasizmu navodno bio izložen od Dinamova igrača.

Kažu lokalci da ipak nije @Niko1986 kriv nego neko od naših igraca.

Edit: da smanjim klikove gamadi, slozio sam AI agenta koji me svaka 3 sata brifira o svim novostima oko Dinama iz HR i stranih izvora, sto portala sto profila na društvenim mrežama.
    Precizan je i fakat lijepi brief napiše, da izvore, pretrazi neke lijeve lokalne portale za koje niko nikad nije čuo.
    I ismije tu i tamo nase novinare komentarima kako mijenjaju pricu svaka 3 sata. Preporucam, ne moram opce klikati, dobijem notifikaciju s briefom i jos mi kaze ako je Twitter profil neki debil od 1000 followerq kojeg ne moram uzeti u obzir ili je fakat neki lokalni novinar pozdan unatoč malom broju pratitelja.
  • Marc
    1.3k
    gle 18/19 osmina finala EL (prosle godine smo bili udaljeni od osmine finala jedan produzetak). 19/20 LP i ispadanje u grupi. Mozda gledamo na te godine previse romanticarski ali to nije nikakvo razvaljivanje tako da... Jebiga moramo prihvatiti da nam je malo falilo do grupne faze LP i moramo se okrenuti EL i pokusati tamo izboriti što bolji rezultat i brusit se i prioremat za novi pokušaj napada na LP. Ako ćemo jadikovat upast cemo samo u rupu, pa će se to još nedaj Bože odrazit i na HNL.
  • debeli biciklist
    63
    cilo lito se mislim oću uzet plavi dres ili treći crni...uza san danas oba, jebiga, rupa je u proračunu nakon kiksa jučer, treba krpat budget kako god znaš i umiješ...
  • Zagreb1992
    3.8k
    Mene više zanima oće sad fakin plakati radi reklame na dresu :D kad će biti svaki cent bitan
  • DrRatoljub
    1.4k

Samo što je osmina finala bila nakon kaj nisi grupu prošao 50 godina, a bio si jedne produžetke udaljen od četvrtfinala, mozda 1 promašaj Gojaka. A u CL si bio najbolji u moderno doba, imao si prolaz i bio udaljen ravno 2 minute u koje si sve prosuo protiv Šahtara. Nisi se nigdje sramotio, za razliku od prošle sezone. A ni ova ne obećava.
  • Jaro
    12.5k
    Lokalni Stavanger Aftenblad tvrdi da je Moi rasizmu navodno bio izložen od Dinamova igračacrophantom

Jel Moi onaj crni kojeg je Stojke htio na terenu vec rijesit pa se zaustavio?
  • crophantom
    7.1k
    nemam pojma koji je i neznam o kojoj situaciji pričaš :lol:
  • Ljubo
    1.7k
    To je taj
  • criticus
    9.3k
    Malo se piše o tom a potencijalno možemo ostat bez igrača na sezonu, bar euro sezonu. Zamislite da je to Stojković... Nakon Viniciusa UEFA će sve za imidz antirasizma napravit. Neko te optuzi pa se ti obrani poslije...
  • crophantom
    7.1k
    pa i bolje da se ne piše, nek to u tišini zamre taj slučaj. Novi cirkusi nam ne trebaju.
  • criticus
    9.3k
    To što se ne piše ne znači da UEFA neće napravit sranje.
  • flexXy
    3.4k

Samo mw zanima di je granica tog cirkusa, moze tak optuzit cijelu ekipu da ga je zlostavljala pa da nemamo s kime igrat. Nabijem ovaj nogomet pun pahuljica i laznih zrtava
  • Thor
    3.8k
    kaze se da je taj ostecen. Vjerojatno i je. Nek ode kod lakirera popravit stetu :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.