• Šteco
    2k
    nisam u ni jednom trenutku vidio da je misic ili zajc doso do njega i malo ga smirivao, da ga proba ohladit ili nestoCrni86

Možda su i trebali, ali ako je već imao razgovore sa stručnim osobama, što sam siguran da je s obzirom na povijest bolesti, ne bi tu pomoglo ništa.

Stvarno se nadam da nije on. Ma nadam se da nije nitko i da je napuhano. Ali, ako je opet on, strašno koliko on gubi svim tim ispadima, ali prije svega i klub. Svaki put pomisliš, evo smirio se, odrastao je, dojam je još veći kad vidiš da mu zasuze oči kad priča o tim stvarima, a on opet nešto napravi.
  • ElDorado
    13.7k
    opće nije bitna prijava. Lik je zamahnuo tko to nije vidio ok. Stvarno pretjeruješ sa sramom i križom. Samo dijelimo ono kaj smo vidli. U čemu je problem?
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    Mislim da je za nas 3. I 4. pot najbitniji. Prvi pot tu bas sreće nema ovi iz liga 5 su kvalitetniji, ali možda će biti posvećeniji prvenstvu, a ovi van obrnuto. Az možda ipak najbolji. 2. Pot ne znam to su sve klubovi tu negdje od sezone do sezone od generacije do generacije, opet će ovisiti o domaćim prvenstvima i formi. 3. Pot je bas gigantski swing imaš 3 Engleza i Celtu, a s druge strane svi ostali klubovi su rang ispod ovog Dinama, skoro doslovno 50/50. Ovdje možemo najebati i može nam se otvoriti doslovno imamo 25% šansi za nebeski ždrijeb, 50% da se podijeli i 25% za kompletno sranje. To će nam biti najbitnije. 4. Pot izbjeći Besiktas i Hoffenheim i biti će ok. Iako to dvoje doma, čak i nije tako strašno, ali bolje izbjeći, ali tu omjeri nisu tak loši. Ove godine mi se EL čini malo slabijom nego prošle, ali potovi su puno nepravednije posloženi čime je ždrijeb bolesno bitan.
  • rokikaciga
    17.5k
    I to kaj je zamahnuo ne znaci da je rasist ili da je to prijavljeno. Prosle sezone je osamario Genkovog igraca koji gle cudo, nije crnac. A tu se njega vec stavlja kao pedra koji je najocitiji za tako nesto napraviti. Zasto?
  • Mr Anderson
    21.7k
    Meni je drago što je Stojković nabrijan u utakmici, super bi bilo kad bi i ostali bili takvi.
  • ElDorado
    13.7k
    jebote čovječe potpuno si me krivo shvatio. Uopće ga ne nazivam rasistom, nego problemom da je opet iskočio svojim bijesom ali je dobra stvar da se suzdržao. Nešto je prijavljeno a samo sam zbrojio 2+2, jer je prijavljen neki igrač.
  • criticus
    9.3k
    Ja neznam da je netko napisao da je on. Ja sam napisao prvi u smislu važnosti igrača, netko te prijavi i ti se brani, a zamislite da je to Stojković u smislu nama Euro sezona propada bez njega. Neznam jesu se drugi povukli time ili su zakljucili jer su bili u duelu. Al nigdje nitko nije napisao niti da je on niti da je itko. Raspravljalo se da je bio na rubu opet udarit lika.
  • rokikaciga
    17.5k
    Komentar zapravo nije ni isao tebe...kolega je napisao da ne vidi nikog drugog da je prijavljen nego Stojketa.. zato sam napisao
  • ElDorado
    13.7k
    ok sori nisam čitao prethodne strane. Sori
  • mlinchica
    7.2k
    Al zakaj se ne bi mogli svi zajedno suzdržati o izbacivanju “tko bi mogao biti” imena dok još nigdje niš nije izašlo?
    Zakaj dajete povoda denisima i lesijima da izgrade blato na vašim sumnjama?
    Podijelite sumnje kroz inbox, ne mora se sve uvijek javno napisati.
    Ako izađe nekaj službeno van, onda komentirajte.
  • criticus
    9.3k
    Zakaj dajete povoda denisima i lesijima da izgrade blato na vašim sumnjama?mlinchica

Ne treba njima povod sa zone...
  • Dzoni
    7.8k

Nije problem što je nabrijan, nabrijan je na kompletno krivi način, i tu dolazi do problema. Musah situacija, šamar, potencijalno ovo, 3 crvena prošle sezone itd. Isto kao i Kačavenda, samo što je on više sklon bezglavom trčanju umjesto drskom ponašanju
  • Crni86
    23.9k
    Meni je stojketova nabrijanost isto top i ja ne komentiram ovaj kak ti incident nego nejgocu energiju na tekmi.

Nabrijanost je odlicna do neke granice kada preraste u agresivu.
  • mlinchica
    7.2k
    Ne treba njima povod sa zone...criticus

A kaj nismo prije nekog vremena vidjeli članke koji se pozivaju na info sa Zone? I to od malo poznatijih novinara.
    A ovi gore navedeni jedva čekaju zmazati njuške. Ak se krene izdvajati ovdje jedno ime, počet će kopati i oni po svojim “izvorima”.
    U međuvremenu, možda klub sve riješi u tišini jer kaj znamo, možda je sve nekakav nesporazum? O tom se ne razmišlja.
  • Jos-Optimus
    13k
    Sad se baš traži problem gdje ga nema. Ademi je zbog ovih stvari bio lider, a Stojke ispada nenormalan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.