• marcio amoroso
    53.5k
    Ono sto znam je da su u klubu svi računali na 30 plus mil od lige prvaka kao gotovu stvar, a na kraju smo ostali bez toga.Miro Vugrinec

Ne izmišljaj gluposti i ne pravi paniku među ljudima.
  • Facke
    8.8k
    Vidim da su ljudi dosta aktivni denes na forumu. Ima i male prevec histerije. El je tragedija da sme ispali? Nije.
    Ruku na srce , ste nasu momcad prati je to i ocekival.
    Mi niti protiv Thuna niti protiv Vikinga nisme bili bar 90 minuta na razine da odigrame odgovorne i koncentrirane.
    I onda nisme zasluzili prejti dalje. Kaj se tice Europe sam prosle sezone bil pune blazi. Nova ekipa i nisam imel velikih ocekivanja. Ali sad nakon lete dan su mi ocekivanja druga.

Ne da mi pod mus morame prejti taj Viking neg da nasa igra v Europe na neke lici. Ali toga nema. Nema napredak. Utakmice protiv Thuna i Vikinga su slika prosle sezone.
    I stem nisam zadovoljen. Kak se tu mora ekipa pitati, mora se trener. Nemre biti da nasi decki nakon vodstva od 2:0 protiv Vikinga pocneju haklati i biti neozbilni. Da ne zavrsavame sanse kak treba. Nemre biti da mi zideme v Norveske van na teren v drugem poluvremenu a ovi nas s zelju pojedeju. A mi ko primadone misline tancati z loptu.

Neke tu ne stima. Europa mora biti glavne merile za trenera Dinama. El je Kova tu polozil? Za mene osobne nije. El ocekivam opet utakmice kao protiv Betisa ili Celte? Da. Definitivne. Da budeme 60/70 minuta bez udarca u okvir? Da ocekivam. A zake? El ne vidim napredak v igre. Ne vidim nist. Se se bazera na individualnost.

Za HNL se ne brinem. Tu je Kova doktor. De god da je bil , napravil je dober rezultat. Ali v Europe stekame.
  • Shimano9
    62
    Tako je! I na to samo kratko, Oršić dođe i upadne u prvu ekipu, na osnovu čega?? Da ti na bilo koji posao dođe netko novi, a nekada davno je radio tu pa kao... i ti vidiš da nije ništa bolji ili je gori, a dobije bolju poziciju, jel ne bi popizdio? To je otjeralo možda neke al nije svakako zdravo za svlačionicu. Btw, Livaković je izjavio da mu je dolazak u Barcu ostvarenje snova, toliko o tome
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.