• Xpert1992
    966

A gle, to ti sve pocinje od korijena problema, a to ti je HNL, podrazaj za nase igrace je nikakav, nazalost. Jako je tesko napredovat kao igrac u nasoj ligi. Uzmi za primjer Domingueza, realno, Rudes, Slaven, Gorica pa cak i druga najbolja ekipa u ligi Varazdin je nista naspram bilo koga u ligi prvaka. Protiv Vikinga ce greske nase obrane biti kaznjene a u HNL-u ili nece ili te realno boli kurac jer ces im u drugom poluvremenu uvaljat 5 komada. Ili izgubis al svejedno znas da ces rutinski ligu osvojit. I kak da ti napredujes kao stoper recimo kad igras cijelo vrijeme na protivnickoj polovici, nisi nikad prakticki u podredjenom polozaju. Jebiga.

Ponovimo, u europi se greske ne prastaju, u HNL-u se prastaju.

A da ne pricam o intenzitet, brzini i ostalom. Samo cekam da u nasoj ligi uvedu pauzu za pusenje.

Baturina koji je bio odlican u Dinamu. Majke ti, u Comu je u godinu dana postao zvijer. Kaj ti znaci podrazaj.

Idemo u EL. I to je to. Prezivit cemo.
  • El Madrigal
    924

Ne laprdaj. Odmah bi ga 90% Zone uzelo u Dinamo! Lik je igracina..
  • Mathiasovi Chageri
    9.1k
    Nisu doveli za utakmicu godine a ne da ce sad za ono polunatjecanjeDani Olmić

Možda je problem upravo u ovom stavu. Liga prvaka je elitno natjecanje, ali ako je stav kao ne trebaju nam pojačanja za EL, onda će nam biti malo dva oka za plakanje u prvom mjesecu.

Ja i dalje mislim da će nam najveće pojačanje biti novi trener koji će moći prilagoditi igru protivniku, a ne se držati formacije kao pijan plota i mijenjati konstantno poziciju za poziciju kad i svaka baba vidi što se na terenu događa.
  • Slepicka
    475
    a tko ce sada ponuditi 12M a kamoli 15M koliko trazimo za Domingueza nakon ovog dvomeča?
  • fakin
    6k
    Ne razumijem 2 stvari. Zasto smo morali prodati Bakrara i zasto nemamo golmana za playoff lige prvaka
    1h
    fakin

Jel sad shvacate moju poruku na poluvremenu?

Je li vrijeme za 2 trenera? Kovacevica za hnl, bilo koga drugog za Europu?
  • CastAway1986
    6.3k
    Najveca istina je da nije bilo onog crvenog protiv Thuna ,Dinamo bi odavno cekao zdrijeb za EL
  • dd29
    1.1k
    Dominguez može donijet ozbiljne novce

A valinčić isto iz nekog razloga navodno ima nekakav rejting, nekakvu cijenu
    Meni bi valinčić i lisica išli u rudeš na posudbu
  • Dani Olmić
    2.3k
    mene iskreno zaboli dal ce dovest ikoga ili nece - taj vlak je prosao za pojacanja
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Ivković plete po trenerustriko

Kaj kaže taj "stručnjak"?
  • Cif
    500
    mogu ići svih 5.Skupa s oršićem i nevistićem i Filipovićem.Nebudemo ništa slabiji
  • fakin
    6k
    Znaci ostajemo na nevisticu i ostajemo bez Domingueza i Hoxhe
  • Makedonion
    312
    Jedan korak naprijed, dva nazad. Sve dobro kaj smo napravili prosle sezone smo danas usrali. Iduce godine u napad na LP idemo bez Belje, Domingueza, i mozda Stojkovica. Necemo ih ni priblizno prodati za iznos koji bi dobili da smo danas usli. A onda opet neiskustvo i ostale izlike. Mi dok se ne naucimo trcati, nemamo kaj raditi u ligi prvaka.
  • Thor
    3.8k
    [img]http://images-3.png
    :ok: :victory:
  • striko
    3.8k

Da je trener taj koji mora detektirati na vrijeme i u tom tonu. I na kraju kaže možda to drukčije u norveškoj izgleda :lol:
  • Orc123
    16.8k
    Prosla je slabija momcad.....katastrofa....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.