• miro
    9.7k
    to mi je najteze za prihvatit, jer ovi su nikakva ekipa
  • dzg717
    1.3k
    kompletak fokus na krila treba stavit i na trenera, novog
  • Dinamouberalles
    308
    Europska liga zasluženo . Krivica jedino na Bobanu i Dabcu jer umjesto zamjena doveo djecu i cimere moje babe koja je u bolnici
  • Makedonion
    311
    nemres rec nikakva. Ekipa sprzi 125km po tekmi. Di bi nam bio kraj kad bi i mi to mogli. Jebiga, nedostatak talenta nadoknadjuju trkom. Greske se najcesce dogadjaju zbog umora. U 180min, viking je napravio jednu gresku a mi 5. Bolji su od nas, jebiga
  • Peškaman
    9.5k
    Jednostavno zasluženo Viking.
    Ne znam što pametno napisati ali ne vidim nikakvu mogućnost napretka naše igre u Europi pod trenutnim trenerom.

Naša krila su tek priča za sebe,ne znam jesu li ijedno ubacivanje pogodili,skupa.
    Transfer Bakrara za onako smiješnu cifru,promašaj.
    Razočaranje i podbačaj.
  • Georginho
    841
    Vjerovao sam da će biti ovako:

file-00000000042881f482ec0434da1682e7.png

A ispalo je nažalost ovako:

file-00000000a7fc81f4b7688ba90c759935.png

Malo humora na vlastiti račun :lol:
    Jutro će (valjda) biti pametnije od večeri. Idemo se sabrati i pokušati što više bodova pobrati u EL.
  • BBB Sibenik
    6.6k
    Ovaj kadar je slabiji od prošle godine. Prodamo Vidovića i Bakrara pred ključne utakmice u Europi, čudna odluka al očito fali love il su željni bili otic iz kluba. Ne kazem da bi danas prošli da su tu al bi sigurno bili jači za 30%. Mi nismo za LP jasno ka dan al tuga je da imas Viking za LP i ne pokupiš tih 40m. Nije prvi put da ispadamo od ovih sugavih ekipa. Nez sta rec nadam se da su ova pojacanja nova dobra je nećemo se ni u EL provest dobro
  • Infinity
    21.4k
    Nije HNL nista bolji bio prije dvije godine, pa smo igrali LP i uzeli neke bodove. Prije cetiri godine smo izbacili prvaka upravo Norveske i uzeli bodove protiv nekih ozbiljnih ekipa. Ni tad HNL nije bio nista ozbiljniji.

Mi smo srozali sami sebe i to sto smo ispali od Vikinga je sramota. Da nismo level LP, nismo, ali to nije izgovor za ispadanje, jer nismo ispali od Lyona, nego od Vikinga. Mi smo level EL, mozda i KL, ali je ovo nasa sramota. Sramota je da smo se spustili na taj level.
  • Domi92
    122
    Okej ljudi. Evo vi ste Kova. Lisicu ne ide, pogledaš na klupu imaš poluozljeđenog Topića. Zajca nema, ajde imaš Kačavendu, ali takvom igraču ne odgovara situacija u utakmici kad ulazi u igru. Stojković poluozljeđen, imaš Mudražiju koji nakon 15 min ovog tempa neće moći trčati. Viking izlazi sa svojih 16 m, ako lopta prođe Mišića, iza koridor prema našem golu. Jedan vezni u tom trenutku glumi krilo (Stojković), jedan stoji jer nemre (Zajc). Zadnji red panika jer nema nikog iz vezne linije da uskoči. Imali smo priču o golmanu, na golu stoji Neva, ima par reakcija vrhunskih gdje iščupa one lopte koje golmanu ne možeš zamjeriti ako dobiješ gol, znamo da nije branio dugo, znamo da mu je samopouzdanje palo, vraćamo mu loptu danas 30 puta (a nikad nije bio jaki s nogom). Sere se po njemu kad napuca loptu naprijed na Belju, da zakaj ne doda nekom tko se otvara iz veznog reda, proba to napraviti i sjebe stvar. I kaj je najgore ne pada odmah gol, imamo šansu skršiti njihovog igrača izvan 16m ne radimo to, pa jedan ode po ćevape, pa daju loptu drugome pa po ćevape ode Valincic i skupa s njim “stoperčina” Dominguez. Nije išlo, nije kriv isključivo Kovačić, ne znam Nevistić, Zajc. Sve skupa ovo nije bilo dobro postavljeno od početka priprema i svega kaj se dogodilo s transferima. Igrali smo rulet, stavili sve na crno, loptica je stala na crveno. Smeta me pljuvanje naših igrača ovdje, kao da slušam ekipu sa Zapada, koja dođe ispoljavat svoje životne frustracije na tribinu. Ako ne ide, ne ide, neke lopte koje inače ulaze, danas nisu ušle, penal koji si ne bi dopustio nijedan iole kvalitetan sudac. I sad se strahuje kaj će biti u EL. U EL ćemo proći u KO fazu, i mijenjao bi uvijek nabijanje gol razlike u LP za KO fazu EL, a u KO fazi kaj bude bude, možda se nekaj i preokrene u našu korist
  • Hebimir Strašni
    351
    Viking će obarat negativne rekorde ove godine u Ligi prvaka kolko su dobri.
  • scooniepenn
    7.3k
    Sportski sektor se kockao, stavio sve na broj i ocigledno prokockao sansu otvorenog puta u Ligu prvaka. LASK je najbolji primjer da se moze bez mega budzeta i da ambicija mora biti najvisa pa gdje te dovede. Kad si kao nositelj unaprijed stvaras alibi onda i dobijes ispadanje od solidne, ali nista vise od toga, momcadi Vikinga. I kao slag na tortu imas nerjesavanje vratarske pozicije pa slavis kada ti vratar u dvije utakmice ima jednu i pol obranu. Iznimno sam razocaran, jer smo puno toga prokockali. Promasaji i darivanje protivnika su jednostavno rezultanta i prijelaznog roka i ocitih rupa u ekipi. To sto nasa krila mogu (ne)napraviti u jednoj utakmici to je za plakanje. Sve u svemu, tuzno i deprimirajuce. Bit ce tesko zaspati dragi moji Dinamovci.
  • DrRatoljub
    1.3k

A kaj smo onda mi ako su nam dali 5 komada?
    Moze neko reći da smo si sami zabili većinu golova, ali to je isto do kvalitete. Zasto njihov igrac moze zavaljati tri nasa i zakucati loptu, a naši gađaju parking?
  • miro
    9.7k
    kaje najbolje nece, jer su atleticari i ako ce im ovako sudit nece tu bit nekih katastrofa, ali po nogometnom znanju, to je ekipa na razini Istre
  • miro
    9.7k
    mi smo psihicki nespremni drzat nivo 90 minuta i generalno pickasta ekipa, jebiga tako je kako je
  • Sajla
    23.1k
    ak je tebi do zajebancije, meni nije. skinuo sam ti ban, ali nisam siguran da ti ga neću opet dati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.