• Blueshadow86
    5.5k
    Nismo zaslužili proći i to je to, a najviše mi je krivo tko nam je uvaljao 5 komada i izbacio nas.
    Ništa, Europska liga nam je po mjeri i idemo tamo napraviti dobar rezultat.
  • striko
    3.8k
    Ivković plete po treneru :clap:
  • dd29
    1.1k
    Ne znam šta bi se trebalo dogoditi da me kova uvjeri da je dobar trener
    Jednostavno mi ne ulijeva povjerenje, hnl nije nikakvo mjerilo
    U europi je (zasad) očajan
  • mrgud
    864
    Samo me zanima koga će se prodati da se namakne minus
  • Kermit
    1k
    Bez energije drugo poluvrijeme. Kasne izmjene. Kova nije Europa za tebe.
  • Dani Olmić
    2.3k
    problem je u tome sto u klubu prvenstveno gledaju HNL - sve ostalo je bonus
  • hardek
    12.3k
    danas pretrčano 124-115,
    u dve tekme su pretrčali 15km više
    immerwieder

115 km po utakmici je prosjek lige prvaka prošle godine. Ovo što oni rade je nevjerovatna razina
  • dd29
    1.1k

Ako bude bilo ponuda domingueza
    S galešićem umjesto njega isto lagano uzimamo hnl
  • Georginho
    840
    Imaš 2:0 u prvoj tekmi, sve prosuješ s dvije glupe greške.
    Imaš 1:0 u drugoj tekmi, nesretna ruka i primiš iz penala. Ispromašuješ se u prvom dijelu druge tekme. Na početku drugog dijela primiš dva brza i užasno glupa gola. Beljo promaši zicer 1na1, još nekoliko solidnih prilika je bilo...

Čak bih volio da je jedan igrač sve ujebo da se imam na koga ljutiti. Nemam. Samo se osjećam prazno jer smo ispali tako naivno i glupo. Možda je Kova i mogao mijenjati ranije, ali nije da na klupi ima neke jokere, držao je unutra valjda one za koje je osjećao da bi nešto moglo napraviti.

Najviše mi je žao jer smo sve imali na pladnju. I umjesto da uberemo lovu, stabiliziramo momčad, možda dovedemo i još neko pravo pojačanje, imam dojam da slijedi prodaja 1-2 prvotimca
  • Hnlovac
    7.7k
    eto, toliko je jednostavno ne širiti psihijatriju
  • pjetlić
    473
    mislim da ide dominguez i netko od hoxha/lisica/valincic/topic, kolko se moze dobit za koga
  • dzg717
    1.3k
    Vracaj Orsica nazad
  • Archangel
    264
    A ništa, idemo sada osvojiti EL. Ovi novi igrači će se sigurno pokazati dobrima, samo da ih trener ne sjebe kako je to napravio Stojkoviću prošle godine u prvih 6 mjeseci
  • Nogo
    12.6k
    Nas je danas presjekao penal koji po meni nije bio.
    Bravo Matteoni za ovaj 4-3-3 sustav. Zašto se mora igrati?
    Zašto je Prevljak doveden?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.