• NBC
    62
    Najgore je kad čovjek nije ni razočaran.idemo dalje.
  • Dinamo-SB
    1.5k
    E sad se isključit i ne citat komentare na zoni i po drustvenim mrezama. Krece gadljivo vrijeđanje onih koji ce slaviti svaku nasu pobjedu u EL i pisati hvalospjeve.
  • Benito
    1.6k
    E jebiga dečki, mi lovimo ligu prvaka i završavamo tekmu s Mudražijom, Kačavendom, Topićem...ništa protiv njih osobno, samo nema dovoljno kvalitete i to je to
  • Thor
    3.8k
    [img]http://images-2.jpg
  • Mathiasovi Chageri
    9.1k
    Bolja ekipa ide u Ligu prvaka, možemo mi pričati o promašenim šansama, ali ova obrana je smiješna i Viking je imao jasan plan, odradio vrhunski dvije utakmice i zasluženo ide dalje.

Nadam se da će se sportski sektor probuditi, prestati krcati Dinamo 2 igračima i dovesti kamion kvalitetnih pojačanja za prvu momčad, sam Bog zna da nam trebaju za biti konkurentni u puno jačoj Europskoj ligi od prošle sezone.
  • Hnlovac
    7.7k
    Sad ide lavina Shakespearovskih upisa sa nespavanjem cijelu noć , najgorom utakmicom svih vremena i ostalom psihijatrijom

Za LP nismo, EL ce biti napeta i to je to. S ovakvim kadrom ne ide i to je to

Spavat cu ko beba svejedno.
  • Nogo
    12.6k
    Mene samo zanima zašto pojačanja nisu dovedena na vrijeme? Vidjelo se protiv Thuna gdje šteka i na šta ličimo?
    Zagorac može braniti u Europskoj lizi.
    Bolje više ništa ne dovoditi!
  • Morgan
    59
    Pod tattom smo igrali LP, e moj Zvone na kaj smo spali
  • Kristijan992
    798
    Nema ovo veze sa srećom, možemo mi imati 100 puta tehnički jače igrače, ali ovi du nas ubili trkom, gardom i samopouzdanjem. Svaka naša lopta i u prvoj i u drugoj utakmici leti pod oblake, pokraj gola, u blok, u golmana, a oni puno to efikasnije rješavaju - jednostavno smo limitirani. Da smo imali još 10 zicera imam osjećaj da nebi zabili, to je ta razlika
  • dd29
    1.1k

Kad se ne dovede nitko za prvu postavu, proda bakrar i ne riješi pitanje golmana dobije se ovo
  • eol12
    1k
    Sav gnjev i bijes i vrijeđanje uputite prema Bobanu, ne prema igračima, za njih je nadležan trener, a za trenera opet Boban tako da.
  • NKDZ86
    9.4k
    Ne sekirajte se, osvajamo moćni hnl, to je glavni cilj, ostalo je bonus
  • immerwieder
    1.8k
    danas pretrčano 124-115,
    u dve tekme su pretrčali 15km više
  • username
    43
    Vec nekoliko sezona ispadamo u uzvratu u gostima (PAOK, Sparta, AEK, Genk..., samo neki kojimi padaju na pamet).
  • Davieboy86
    1.4k
    Ti tatta mater glupu jazavu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.