• Krulek
    1.3k
    E, sad kad se ovi novi dovedeni ozlijeđeni igrači oporave, pa dođe novi golman nakon saniranja ozljede, pa dovedemo na zimu oporavljenog Brazilca, pa prodamo nekolicinu standardnih da popunimo kasu, e onda će sve krenuti nabolje.Da, dotad će i trener biti bolji, ako ćemo lagati.
  • Archangel
    264
    pa sada stvarno nemamo para za dovoditi i bit će prodavanja Dominigeza ili nekoga
  • Time
    1.8k
    Osim stojkovica i belje nema tu igraca ni za europsku ligu a kamoli za ligu prvaka,ne znam sta je bobanov plan sa ovakvim kadrom...jbga idemo dalje
  • Marc
    1.3k
    Ja zbog žena nisam htio, al zbog Dinama sam pio!
  • Hebimir Strašni
    351
    Sad prodat kaj se može i onda laganini EL i HNL
  • Goran86
    259
    Nevjerovatno je da uprava kluba cijelo ljeto nije bila u stanju dovesti vrhunskog golmana i dva krila. Igrački gledano nikada lošiji dinamo, velika šteta je ovo ispadanje od Vikinga koji boda neće osvojiti u ligi prvaka. Pravo pitanje glasi zašto je naš dinamo ove godine igrački slabiji u odnosu na kraj prošle sezone?
  • Roky
    170
    Ovo nije ekipa za LP steta idemo dalje u EL.
  • Jurahrz
    45
    Ovo je poraz sportskog sektora i za ovo mora netko odgovarati. Nikad lakši put do lige prvaka i mi se ovako osramotimo.
  • Morgan
    59
    sarkazam, nije ovo kraj svijeta, idemo dalje...
  • Neznam
    105
    Mi pošteno pojačanje nismo doveli ove godine, prodan je bakrar koji bi uvjeren sam i u zagrebu i ovdje zabio koji gol i vjv donio prolaz. Umjesto toga moramo se mučiti sa gledanjem lisice koji 1 na 1 ne može pobiti, a kao krilo je...
  • Dani Olmić
    2.3k
    dovesti kamion kvalitetnih pojačanja za prvu momčadMathiasovi Chageri

Sa cime? Krumpirima? Nisu doveli za utakmicu godine a ne da ce sad za ono polunatjecanje - za 1.mjesto u HNL-u je ova ekipa dovoljna

Mislim da ce tocno tako i razmisljat
  • jp23
    4.6k
    Pod tattom smo igrali LP, e moj Zvone na kaj smo spaliMorgan

Ban za ovo realno. Trajni.

Edit: Sad vidim da se opravdava za sarkazam. Ne radi se takva sranja nakon ovog sranja
  • IceMan
    4.4k
    Umjesto da smo opet poveli 3-0 mi smo se izbacili iz svega, sami sebe.

Nešto je čudno i trulo u ovoj ekipi, to je jasno kao dan.

Al moramo i priznati da smo 30% slabiji nego proljetos što se tiče kadra.

Nije loša ni Europska liga, samo s takvim crnim rupama u momčadi nećemo se ni tamo provesti.
  • Neznam
    105
    nije ni za el, eventualno konferencijska...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.