• Orc123
    16.7k
    Ocito nasi ozbiljno racunaju na Ultru?
  • rokikaciga
    17.1k
    Inace raspitao sam se malo kod kolege iz engleske za Bazunua i veli da je bio velik talent, ozljedio ahilovu i izgubio se zadnjih nekoliko godina. Tak mozemo i za Nevu rec da je ozljedio leda, izgubio se nekoliko godina a bio talentiran golman. Osobno smatram da bi ovog bilo bolje preskociti
  • CastAway1986
    6.2k
    Pohvale za našu skautsku sluzbu koja prati i drugu ligu Urugvaja ! Nesto sažetaka što sam uhvatio Ultra mi djeluje baš zanimljivo..Ono što pojacava dojam je da se urugvajac odmah kupuje ( navodno 200K uz bonuse i 10%) dok Fuzzy dolazi na posudbu i ovisno o prilagodbi i igrama ici ce se u transfer ! Na kraju krajeva mladi su igraci i treba im dati vremena i ne otpisivati ih prerano..Jucer sam na drugoj temi spomenuo zadnjeg veznog iz Senegala Fallou Fayea kojeg smo nakon sezone besplatno pustili u Sloveniju iz koje je naposljetku u milijunskom transferu otisao u Češku !
  • Fatos Beqiraj
    3k
    mislim da njima agenti preporucuju igracw, sumnjam da oni gledaju prije bas drugu urugvajsku. Samo smo mi zanimljiva destinacija radi europe i b momcadi
  • CastAway1986
    6.2k
    sigurno da se dovode igraci na preporuku agenata ali svejedno sumnjam da se odluce odmah na kupnju dok se ne pregleda određen broj puta neki igrač i ne kontaktira neke ljude s kojima smo povezani iz tog djela svijeta..Valjda smo sad pametniji i necemo si dozvoliti Oliverase ,Sose i Cordobe
  • VolimDinamoOo
    562
    Nsoki, Rodriguez, Fuzy, Molchan i Ultra.... puno mladih zanimljivih stranaca sto su dosli ovog ljeta
  • zmujcinslbrod
    314
    korejca su hvalili poslije ramljaka...
  • Šteco
    2k
    Ono što pojacava dojam je da se urugvajac odmah kupuje ( navodno 200K uz bonuse i 10%) dok Fuzzy dolazi na posudbu i ovisno o prilagodbi i igrama ici ce se u transfer !CastAway1986

Kad se jasno definira opcionalna odšteta na kraju posudbe, uvijek sam za takav deal. Godinu dana imaš da vidiš šta možeš kupiti po definiranim uvjetima, pa tek onda dat ugovor na 4-5 godina (3+1, 4+1) tako mladom igraču.
  • Jurki
    27.5k
    to je jedini ispravni put.
    Dovođenje mladih talentiranih igraca, profiliranje i prodaja za kamione eura.
    Jedanput kad i vrijedne kumice s placa vide da je neki igrac vrlo dobar.. onda je vec preskup i nama nedostupan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.