• Zagi
    18.7k
    Žao mi je što se ozljedio ali meni Horvat djeluje kao da nije jedan mikron napredovao od trenutka kada je sa 16 godina debitirao na pripremama.

Da se ogradim, nisam neki fanatični pratitelj mlađih kategorija ali gledao sam ga na 10tak utakmica i djeluje mi kao da je u teškoj stagnaciji.
    hardek

Čisto da naglasim , jer Nsoki i Horvat igraju istu poziciju pa mi on mora biti primjer.
    Sa ovim tvojim se apsolutno slazem i od svih juniora , njemu bi zadnjem dao priliku.
    Pogotovo nakon penala protiv Castille.
  • Dinaminjo
    2.3k
    Nsoki je programiran kao future zamjena za Stojkovica
  • crophantom
    6.4k
    A za kaj je onda Šunta programiran? I ne provociram, ozbiljno pitam.
  • Droljo
    30.8k
    Zamjena za Zajca.
  • NoSkillan
    456
    po meni treba malo popratit Sirius, stvarno odlicna svedska ekipa, 16 utakmica bez poraza, ima tu dobrih igraca za potencijalno ne prevelik novac, za zimu nekog dovest idealno
  • austrijanac
    12.7k
    Slovenc za slovenca.
    Tak je i La Bomba morao otic odavdje, mjesta imamo samo za jednog.

I Nsoki i Dani su programirani za prve momcadi. Dakako to ne znaci da ce dobit bezbroj kredita, morat ce radit i zasluzit svoje mjesto, ali nekog prevelikog kaljenja u B ekipi nece biti.
  • crophantom
    6.4k
    a onda mu trebaju minute, nek bude full time u B ekipi ovu godinu, vidli smo kplko je igranje Vrbi i Paviću značilo (imam filing da cemo bar jednog vratiti, ja Pavića preferiram).
    U prvoj se nebu naigral kraj Kače, Vide, Rusa I Nsokija, 8. Je opcija u vezi.
  • Fan
    2.5k
    Aha, ako prodemo po to ce onda biti sreca? A nece biti znalacka procijena sportskog sektora koji se kockao i uzeo i LP i brutalnog golmana?Crni86

Svakom utakmicom mogu sa većom sigurnošću reći: da, bit će sreća ako prođemo u LP sa ovakvim golmanom, nema govora o znalačkoj procjeni, već kocki da se pokuša ušparati što više love. Legitimno, tako su odlučili, ali po meni, pogrešno.
  • Dinaminjo
    2.3k
    Well, fuck
  • Marc
    1.3k
    Ak nam je dovest golmana bio prioritet, kaj nam je sad tek.. hitan prioritet
  • Jurki
    27.3k
    Al bu Filipovic odigral utakmicu zivota protiv Vikinga?

Dizite kredite, posudite od kamatara.. Nevistic ne smije biti na golu protiv Vikinga.
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    ali hoće , nema ko dugi . Fili ne gine 2 tekme
  • DrRatoljub
    1.3k
    Daj Turcima kaj oce, ionako nemam para ako Neva bude branio.
  • NekiTamo
    20
    Već sutra treba biti novi golman
  • Fan
    2.5k
    Rješenje se nameće samo po sebi: Zelenika ima ugovor još 9 mjeseci i, koliko znam, traži transfer, bilo u Dinamo ili Rijeku.
    Koštao preko pola milje ne bi, to nam je RELATIVNO provjereno i jeftino rješenje za PO LPa ako u roku čamac ne dođe Livi. Ovisno o LPu, zgotovit Livakovića i riješit se Neve i Filipovića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.