• ElDorado
    13.1k
    Žao mi svakako Horvata ali među našim klincima mi nemamo niti približno krilo koje iskače po brzini, tehnici. Mozda Radić, kojeg nitko ne spominje, ali dečec ima brzinu što je prirodni dar i s njim treba raditi ali on ima tek 17.
  • Zagi
    18.7k
    Ja vjerujem da ekipa u klubu ne misli ovakomokoxax468
    Ma ne pišem ja o struci u klubu. Oni imaju plan, neki plan i kroz vrijeme će se pokazati koliko dobar i gdje se moze poštelati.
    Vjerujem i u skauting Danija i Nsokija (iako ne trazim nepogrešivost, normalno da bu se pogodilo i fulalo).

Ali čitaj argumente zadnja dva dana, tu na forumu.
    -Nsoki jedan od ako ne i najtalentiraniji igrač PSG akademije - nigdje dokaza
    -PSG akademija neusporedivo bolja od naše- dokazivo netočno
    -ne mozemo očekivati da junior PSGa dolazi igrati (neki period) u B momčadi- dokazivo netočno

Svi mi (osim par uljeza) zelimo da uspiju ali daj ajde, pa nek prvo taknu loptu bate mili.
  • Hebimir Strašni
    317
    Baturina je več bio HR reprezentativac i daješ njega za usporedbu s igračem koji nema 3 utakmice seniorskog nogometa. :rofl:
  • Zagi
    18.7k
    Zato jer je procjena da je Nsoki bolji.marcio amoroso
    Od Orše ili od Hoxhe? Ili obojice?
  • Ljubo
    1.6k
    Nemoj izvlačiti ono sto je Marcio napisao van konteksta. Odgovorio ti je to za usporedbu sa Horvatom, a ne Orsom ili Hoxhom.
  • Chempers
    1.4k
    S oproštenjem, na ovu dvojicu neki nenormalno drkaju samo zato što su došli iz Barcelone i PSG-a. To su mladi igrači bez ikakvog seniorskog iskustva, a o tome da li trebaju odmah u prvu ekipu ili odigrati 2, 10 ili 50 utakmica za Dinamo B mora odlučivati isključivo njihova trenutna kvaliteta i razina spremnosti za seniorski nogomet, a tu procjenu bi trebali donijeti oni koji su ih i doveli i koji će ih gledati svaki dan.

Do tog trenutka oni su bilo kome sa foruma nepoznanica i smiješno je tvrditi da će biti bilo kakva pojačanja na temelju toga što su došli iz velikog PSG-a i velike Barcelone.
  • Zagi
    18.7k
    Nimalo izvan konteksta. Marcijevo je kao slavodobitno ali potpuno izvan konteksta rasprave.

Ako je pitanje nije li i za Nsokija bolje da odradi period u d2 onda argument "Nsoki je bolji od Horvata" nije valjan. Kuziš?

Da bi za Nsokija bilo bolje da ide direkt u prvu, on mora biti ili bolji ili ubrzo usporediv sa Oršom i Hoxhom.
    Bilo koji naš junior je tu onda nebitan.
  • Ljubo
    1.6k
    Kako je izvan konteksta rasprave? Rasprava je krenula sa time zašto Dani i Nsoki mogu u prvu ekipu a naši juniori ne. To je bio tvoj početak rasprave, molim te ispravi me ako griješim. Na to si dobio odgovor, da je procjena kluba takva da su za prvu momčad. A odgovor na pitanje je li bolji od Orse ili Hoxhe ćemo dobiti kada debitira.
  • CastAway1986
    6.1k
    Nevezano na njih dvojicu, krila su nam se pokazala jebenima na početku sezone.ElDorado

Krila su realno loše startala u sezonu ,isto tako 4 sluzbene utakmice smo imali, neznam kakvu si statistiku ocekivao od krilnih igrača?Za mjesec dana mozda ce svi biti u top formi mozda ne .Da ih prodamo sve odmah ?Evo daj ti prijedlog koga da dovedemo onda
  • Mr Anderson
    21.3k
    Jel Horvat trenirao sa našom prvom ekipom?Crusades

Je, odavno. Ispred njega je priliku dobivao jebeni Varela, sad će i taj Nsoki. Nadam se samo da ne bude promašaj ko I Varela.
  • hardek
    11.7k
    Žao mi je što se ozljedio ali meni Horvat djeluje kao da nije jedan mikron napredovao od trenutka kada je sa 16 godina debitirao na pripremama.

Da se ogradim, nisam neki fanatični pratitelj mlađih kategorija ali gledao sam ga na 10tak utakmica i djeluje mi kao da je u teškoj stagnaciji.
  • Gemišt86
    582
    Ja dok usisavam ove silne stranice relativno kvalitetno pristojne rasprave o pojacanjima mladih decki kaj su stigli iz PSG-a i Barce. Kaj nam radis Zvoneee

BHw9OgU.gif
  • Crusades
    25.2k
    Jebote napravili ste cijelu filozofiju od igrača koji je doveden na istu šprancu kao i Dominguez.

Spominje se Varela, doveden bez ikakvog plana ili vizije za razliku od Domingueza, Danija ili Nsokija.

Nitko ne drka na njih dvojicu, samo se pokušava argumentirat zašto se misli da su dovedeni za prvu ekipu, a ne za drugu ekipu. Nitko ne tvrdi decidirano da će bit pojačanja ili da su bolji od svih naših krila nego da su igranjem u drugim ekipama PSG-a i Barce prerasli level na kojem igra Dinamo II.

Jebo vas Ničota da vas jebo.
  • Zagi
    18.7k
    Rasprava ili ako zeliš točno, meta-rasprava u zadnjih 6-12 mjeseci počiva na jednom , trenutno vrlo raširenom stajalištu.

Za juniore je bolje da prijelaz iz u19 u seniorski nogomet prođu u drugom rangu (d2).

Sve juniore bez neke velike selekcije (na kraju krajeva i Gvardiol i Olmo su igrali u Zmijavcima).
    Na tome počiva teza da je za Zebića, Mikića i Šuntu bolje da igraju polusezonu u d2.

Ako je taj postulat točan, onda je jedino logično da i Nsoki igra u d2 jer će mu minutaza ubzati razvoj, ne?
    Ta minutaza mu je (praktički) garantirana jer je bolji od direktnog protukandidata, Patrika Horvata ( ozljeda ligamenata nebitna za raspravu).

U seniorima nije, osim ako je struka procjenila da je ili:
    -trenutno bolji od Orše i Hoxhe
    -ubzo će to postati

Prema tome: da bi Nsoki išao u prvu momčad i u njoj igrao procjena struke mora biti vezana za Oršu i Hoxhu, ne za Horvata.
  • Orc123
    16.5k
    ebo te pas i onda sam ja papagaj....jedno te isto si napisao 1000 puta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.