• Jurki
    27.3k
    Ovo ljeto je sve di takneš neka komplikacijaElDorado

Nebi bilo komplikacija da smo poslali Turcima ponudu do koje mozemo/zelimo ici i tjt. Oni ak odbiju, trazimo dalje.
    Golmana barem ima kaj šodra.

znaci referiral sam se na postove kolega od prije u kojima se spominjalo da su branili ligu prvaka i na postove gdje se prica "mozda" ce imati utakmicu života, a Livi brainfart jer ne brani.
  • vjeko1701
    27.7k
    Nije napisano za Filipovića da može imati utakmicu života? Na kraju dana nije bila poanta zazivati ovog ili onog nego ilustrirati da Fila nije garancija ispadanja niti je Livi garancija prolaska kako neki ovdje postavljaju. Da u klubu imaju garanciju da prolazimo sa Livijem, vjerojatno bi ga platili i 8M ako treba.
  • Kujtim Shalla
    10.8k
    Njemu ne treba viza za Srbiju a za Hrvatsku kao i radna rješava klub u to sam ubjedjen. Mozda smo jednostavno krenuli na neko ozbiljnije ime . Vrijeme će pokazati. Ovo sa vizom mi je u krajnjem slučaju sumnjivo
  • NitkoBitan
    37.9k
    Ovo ljeto je sve di takneš neka komplikacijaElDorado

Necemo komplikacije ocemo kompilacije!
  • ElDorado
    12.9k
    glupo mi da nije cekao u bg neg se vratio u Rusiju
  • vjeko1701
    27.7k
    Možda je jednostavno došao u Beograd na sastanak uživo sa nekim. Puno teže on dođe u hr ili netko iz hr u Rusiju. Srbija je nekako logičan izbor radi veće jednostavnosti.
  • Dinaminjo
    2.3k

Ti si bas olicenje optimizma.
  • Pacho
    19.7k
    Dolazi od Misica nauciti kako udarcima van 16 skidati dronove
  • Kujtim Shalla
    10.8k
    samo pažljiv , a jebeno je doći iz Rusije u hr trenutno kao što kolega kaže. Bude rujo došao. Ako Rus obeća nešto ,ispuniti će . Znam to iz iskustva . Više sam mislio da možda nama porastao apetit :razz:
  • Jurki
    27.3k

Evo kaj je napisano.

ali dve tekme PO Filipovic moze odlicno odradit kao sto Livakovic bez kontinuiteta moze kiksat.NitkoBitan

Ovo je isto kao i spin kad se branilo otpustanje pa ponovni potpis Jakova Antona Vasilja i posudba u Loksu. Prije 2 godine. De je taj danas u pički materinoj?

Kikija Polovanca kao top trenera za klince. (Za te gluposti sam ban dobil. Ok. Forum nije moj) al sam bil u pravu. I de je taj u pički materinoj kad sam tvrdil da je nekakva kurčeva svojta ili rod Vaflu ili koji kurac?

Mozda sam se sjebal kaj se Livija tice, al ovo zgleda na isto. Branjenje onog kaj se sjebalo.
    Smatram da je Zvone napravil i ove godine jeben posel.. al da idemo u playoff trenutacno s ova dva teletabisa na golu.. jeza me prolazi.

Fila ak bu branil.. nek mu je sa srecom.. nitko sretniji od mene ak nas otpelja u Ligu Prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.