• Crni86
    23.4k
    pitanje u kojoj je to fazi priprema bilo.

Ne mora biti skroz zapusten, ali da odradi pripremni period do kraja onda i onda se prikljuci ekipi. Ovako ga na pola spremnog prikljucis prvoj ekipi i onda smo ni na nebu ni na zemlji.

Meni je ovo najprirodnije i ocekivano ako malac nije zavrsio pripreme. Logisticki i najlakse za njega i klub. A mozda i nicota baca krafne na kraju. Vidjet cemo.

Samo i ako bude prikljucen prvo b ekipi ja od toga ne bi raido dramu iz razloga koji sam naveo iznad.
  • Orc123
    16.5k
    Da su Danija planirali prikljuciti b ekipi i da igra za njih vec bi bio u kadru i igrao pripremne kad je u treningu....Nicota nabada gluposti i tek kad potpise i Nsoki znat cemo sve ili kad objavi Olivari koji btw. Jedini ima info sad i nigdje nije spomenuo B ekipu... .
  • Filip Međimurje
    1.6k
    Mislim da se ovaj prijelazni rok sve svodi na to da čekamo kad će se javiti Olivari jer on jedini ima prave informacije iz kluba, sve ostalo je nabadanje.
  • Fan
    2.5k

Vidovića se valjda onda gura u sredinu, Oršić i Smoki lijevo, a Hoxha prodaja.Niko1986
    Prije 26 dana prvi upis tog nadimka na forumu ak se ne varam.
  • Kumerle
    3.3k
    "Inače, 19-godišnjak već u Maksimiru ima i nadimak, u internoj komunikaciji svi ga zovu - Smoki!"

-Germanijak.
    Cosimo

Promijenit će mu nadimak nakon prvog zajedničkog tuširanja

Pa nemre bit crnac i smoki...
  • deki87
    163
    Riječ ničota na slovenskom znači stanje potpune praznine, odsutnost svega što postoji ili ništavilo. Moglo bi se reći, da je to dobar opis karaktera dotičnog.
  • NKDZ86
    9k
    nakon tog će ga zvat u svlačionici mamba
  • joesimunic
    279
    Do kad će ovaj Ničota pisati ovakve gluposti i do kad ćemo se mi palit na njih, da mi sutra kaže da je toplinksi udar uzeo bi jaknu za svaki slučaj, teški životni promašaj kad mu je posao da svaki dan piše svakojake gluposti, providan je kao dijete u vrtiću, a glavna vijest u cijelom članku mu je bila da malac ima nadimak kojim ga je par forumaša iz sprdnje nazvalo, KOMEDIJA i strahota kakvim sve ljudima dajemo medijsku pažnju..
  • Nolifer
    15.7k
    SmokeeCosimo

Mardeljano?
  • Cosimo
    63

Nekako mi je drago da znam ko je Smoke Mardeljano, a pritom ne znam ko je netko tko puni Arenu u danima današnjim.
  • Cosimo
    63
    Promijenit će mu nadimak nakon prvog zajedničkog tuširanja

Pa nemre bit crnac i smoki
    Kumerle

Noir Smoki. :D
  • Dinaminjo
    2.3k

Nikad nisi cuo za malog Johna?

Al Smoki nuje bas neki nadimak..
    ..nekom tko zna engleski zvuki ko Smoky, dakle dimnjeni, dakle nezgodno za tamnoputog igraca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.