• Tranzicijski Napad
    1.5k

cetvrtak je dan za transfere
  • Orc123
    16.5k
    a da su i dosli danas ne moze se nista kad je praznik.....
    Sutra. . .
  • FazeN
    7.6k
    Di su Nsoki i Kravtsov?
    Danas ni slova o njima.
    BPAM

Danas je za velik dio hrvatskih građana jedan od najvažnijih, a mnogima i najvažniji dan u modernoj hrvatskoj povijesti.

Zato izađi, popij pivo, gemišt ili kaj već voliš, sjedni s ekipom, uvjeren sam da sigurno ima uživo neka muzika gdje god da jesi.
    A što se svih ostalih pitanja tiče, bez brige, sve je kak treba.
  • BPAM
    329
    Bio sam na kavi, rucku s generalom, napuhancu na vodi i sad u lunaparku...Kaj ces, more s klincima...;)
  • emilperska
    17.8k
    Taj Fuzy Taylor je rođen kao u Gani 2008.

Jebeš mi sve ako je on 2008. godište. Ganskim vlastim vjerujem kao Lesičkom i onima koji me uvjeravaju da je Atiemwen tek navršio 30 u siječnju 2026.

Zato mi je ipak pouzdanija ova ekipa kao Nsoki ili RPG rođeni direktno u francuskim bolnicama pa si bar miran oko datuma.
  • Kujtim Shalla
    10.7k
    Ako je on dobar i jeftin ,koga boli patka kad je rodjen ?
  • emilperska
    17.8k

Ovaj dolazi vjv dzabe pa nas bk, ali pola Afrikanera rođenih na tom kontinentu mulja s datumima.

Koliko godina bi dao Atiemwenu da recimo ne znaš da je 96' godište i da gledaš samo karijeru da s 29 godina odlazi u Irak?
  • Crni86
    23.4k
    Vjerujem da ce smoki sad se prikljucit b momcadi jer je b momcad krenula kasnije s pripremama pa da prode taj dio barem s njim i da ce ga se onda prikljucit prvoj ekipi

Bolje nego ga nespremnog gurat u prvu ekipu
  • Cosimo
    63
    "Inače, 19-godišnjak već u Maksimiru ima i nadimak, u internoj komunikaciji svi ga zovu - Smoki!"

-Germanijak.
  • Droljo
    30.6k
    Jel se nije netko od kolega ovod sjetio tog nadimka?
    Nek se prepozna sam i preuzme odgovornost!
  • Orc123
    16.5k
    Vec ima nadimak ali jos nije dosao...ali vec su mu dali nadimak...Nicota, bio si nisko ali sad si na dnu kace....nekad sta je bio Medo, ali ti ga sada sisas i to dobrano.....

Vec ga vidim kako se sprdava s nadimkom Smoki, kao sto je i Maxa prozvao francuskom sobaricom....jadno
  • BPAM
    329
    Oni kazu ne zna se kad ce sletjeti Kravtsov, a Denis je u ponedjeljak u podcastu rekao da hje Rus vec u ZG i da samo ceka vizu.
  • Omake
    19.7k
    pa igrao je turnir za B ekipu PSG prije pet dana. Ne dolazi potpuno zapušten.
  • CastAway1986
    6.1k
    ja mislim dok ne budu u potpunosti spremni i da uhvate formu da ce i Nsoki i Dani odigrati par utakmica za Dinamo B
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.