• martens
    323
    Kao da bi to bilo prvi put da dinamo kesira koji milijuncic za igraca kojem istice ugovor.. mutno je do ibera, kao i ove kombinacije s Rijekom.
  • flexXy
    3.4k
    Potpisao je nedavno jednogodisnje produljenje pa ga nisu ni mogli dzabe dovest. Za njega su jos u kombinaciji bili Lyon i Salzburg, ali su htjeli da se nastavi razvijati u Dinamu.
  • xavier
    12.1k
    Ovo Bulatovo nije skroz isto kao ono na sto se aludira jer je covjek od pocetka crno na bijelo jasan oko podjele transfera. — martens

Nisam ni aludirao da je isto nego da klub u oba slučaja dobije samo pola odštete. Kažem, u ovom slučaju ne bih riječ rekao da glavna osoba u klubu nije ujedno i otac igrača.
  • Nolifer
    15.8k
    Jel u igri možda i posudba Bulata u Loksu ili je on direkt u ekipi?
  • NORTE
    27.5k
    na ljeto uzmemo grka iz lokse — BBB Sibenik

Zašto ne odmah?
    @xavier di si ti?

Haalanda. Platilo se Salzburga, menadzera i Haalanda seniora. I to se javno iznijelo. Transfer, posao kao i svaki drugi u kojem svi ucesnici poberu svoj dio. — Infinity

Obitelj Mamić?
  • xavier
    12.1k
    xavier di si ti? — NORTE

Jednostavno nisam stizao pa pokušavam sad poloviti zaostatke.
  • BBB Sibenik
    6.7k
    Grk je nekoc vrijedia 20M i trazili su ga Liverpool i Milan. Sjebale su ga ozljede, taj lik nije zaboravija igrat nogomet. Sad dok jos Loksa igra lose najbolji je na terenu. Dinamo je skeptican oko njegove proslosti ozljeda koljena i ramena. Al ako vako nastavi sigurno ce doc na Maksimir. Zato kazem pricekat ljeto, nek odigra jos tekmi i da ga zaobidu te ozljede i tjt.
  • og1986
    2.9k
    Grka treba dovesti. Nije loš ,a i može pomoći nekom mladom sa iskustvom. Iako bi onda tada imali 4 stopera za prvu momčad kaj je isto možda previše.

Edit. Theophile ove godine puni 32 godine, tako da onda grk bi trebao biti dobra kupnja.
  • Jurki
    27.9k

Theophile moze jos dvije godine odigrati bez problema na ovom nivou. SN pisu da smo zainteresirani za Sigalija. Svaka cast Sigaliju ali ima 34 godine i taj transfer nema veze sa zdravim razumom. Papadopulos ako ovako nastavi bio bi dobra akvizicija. Ne smije se zaboraviti na mlade snage koje dolaze tu mislim na Šutala.
  • Ludovic IX
    12.8k
    Nisu Kolumbijci kupili za 100k..kupilii su i milijunske dugove. Ne možeš vrijednost kluba stavit kao zbroj tržišne vrijednosti igrača.

Nit će oni izvući tih milijun eura iz kluba.
  • Morales7
    186
    Potpisao Bulat
  • BBB Sibenik
    6.7k
    0aau6onjd0v228va.jpeg

Jako sam sretan zbog ovog trenutka. Dinamo je klub koji je prepoznat po iznimno kvalitetnom radu i razvoju mladih igrača pa vjerujem da će i moja karijera ovdje krenuti u smjeru još većeg napretka. Mislim da je svakom igraču velika želja ići putem kojim su prošli naši brojni reprezentativci. Potpis ugovora s Dinamom sigurno je velika čast i potvrda mog dosadašnjeg rada u Šibeniku koji mi je također pružio temelje za ovakav iskorak. Do kraja sezone ostajem u Šibeniku, borit ću se u svakoj utakmici kako bih pomogao svom klubu da ostvari što bolji rezultat. Znam da su veliki trag u Dinamu ostavili brojni igrači iz grada Šibenika, nadam se da ću i ja nastaviti njihovim stopama - rekao je mladi igrač po potpisu ugovora.

Novi Ademi!
    Ajmoooooo :fire:
  • immerwieder
    1.8k
    za dve sezone bu kapetan
  • vjeko1701
    29.9k
    Iskreno ne znam zašto, al imam osjećaj kao da bi ovaj transfer mogao biti veća stvar nego se na prvu čini i da bi on mogao biti "the next big thing"...
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Vidim da se zaziva dosta grk iz lokse, ja sam za njega, ali sve me strah ako on i Katarina budu igrali u prvoj koliko nam živaca budu pojeli haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.