• zmujcinslbrod
    274
    jedva čekam vidjeti Kača i Stojketa u paru na 8icama npr na Poljudu...auuu....
  • Fan
    2.5k
    Volim Oršića i Lisicu (za potonjeg sam rekao da očekujem i iskorak u ovoj sezoni i znam da je prošlo tek 2 utakmice, ali mi se sad čini gori nego prije) ali to nisu igrači za prvih 11. Hoxha je dobar igrač, Topić dokazuje da je hijerarhijski ispred Lisice i odlično je rješenje za HNL, možda bi na htijenje i mogao upast u prvu ekipu, al to također nisu igrači europske razine. Vidović je pak najbolju verziju sebe pokazao na krilu iako je i to jasno da ne može funkcionirati u Europi, a Danija na krilu ne računam jer ćemo tek vidjeti kakav će biti među seniorima.
    Na kraju imamo 5 (+1) krilnih igrača i to je prenatrpano, a za nijednog ne možeš reć da je ni približno klasa ko Mišić, Beljo, Stojković...Tako da tu imamo velik problem koji ćemo, nadam se, riješiti ako se proda Hoxha, a možda i Vidović, i dovede neka ubica bar na toj lijevoj strani.
    U veznom redu će to sigurno izgledati puno bolje ulaskom Stojkovića, ali Zajc je tak...spor je, jebiga, a tu je već sve rečeno što nam treba - dinamični box2box ala Sučić (a bogami se i Kačavenda pokazuje tu u izvrsnom svjetlu) i konačno neka zamjena Mišiću jer će lik krepat. Dal će ta osmica bit Smoki, ne znam, ne volim nedokazane igrače, al možda bude lik brutalan.
    Obrana nam je ok, tj imamo 2 prvotimca na klupi (Gale i Vinlof), valjda će skužit kad tad Kova što je ispravno, što ne.
    Livi.

Rano je još, nikad ne znaš ko će kad isplivat, al ne možemo si dopustit čekanje. Nismo ni sad trebali, kockali smo se žestoko što je sramota, ali srećom provukli smo se, a sad je vrijeme za bar 2, 3 kapitalca ako mislimo u Europi barem grupu proć.
  • Jurki
    27k
    Nakon prosle sezone i ovog jucer.. Vidovica moramo nekam utopiti, jer tesko da on moze biti koristan i neki super lukrativni transfer u buducnosti.
    Ak nemres izdominirati u sredini jedan Thun.. jbg rista putuj.
    Bolje njegove minute dati nekom drugom igracu koji ce ih iskoristiti kak spada.
    Nakon one posudbe prije par godina, prosle sezone.. dopizdio je.
    Osrednji hnl igrac i tjt.
  • Ljubo
    1.3k
    Očekujem uskoro neke veće detonacije po pitanju ulaznih transfera, sljedeći protivnik u Europi uz dužno poštovanje prema njemu nebi trebao predstavljati neku veliku prepreku, a za napad na ligu prvaka nam treba još kvalitetnih igrača.
  • Laugreano
    5.8k
    Ja ih ocekujem vec na belupu.
  • Droljo
    30.3k
    Sad kreću boNbe! Gorit će nebo i zemlja kad krenemo! :death:
  • Maximo
    898

"Orša je apsolutno sve oduševio profesionalizmom i klasom"

Orša je legenda kluba, ali rekao bih da je ovo dosad sve samo ne klasa...
    Nadamo se da je ostatak tvrdnji točan...jer su nam nepresušno potrebna pojačanja
  • CerealKiller
    602
    Samo želim da se pitanje golmana riješi što prije jer jao nama ako smo ostali na Filipoviću ili još gore ako doživimo desetu novu šansu za Nevu
  • Droljo
    30.3k

Pa valjda nije orša programiran za prvo krilo. Polako. Duga je sezona i trebat će nam oršić. Bude on svoje isporučio, ja se tu ne bojim niš.
  • ElDorado
    12.7k
    ne bih rekao da smo ih podcijenili. Prije bih rekao da naš trener nije prepoznao brže, motoričnije igrače na nekim pozicijama. A to znači Perez, Kača, Galešić i reći ću nešto u šta sam uvjeren - Zagorac na golu. O Orši i Lisici takodjer bi se dalo diskutirati.
  • penetrisac
    432
    Glavu gore.

To jednostavno nije bila naša večer al uspijeli smo se isčupat.

Od početka smo igrali sa pristupom lako ćemo i u drugoj brzini , vrlo podcjenjivačkim pristupom , ne ponovilo se.

Ono što se vidi iz aviona , Perez Vinlof je jednostavno puno motoričniji i bolji bek od Gode , Topić je puno bolje krilo od ovakvog Lisice , Vidovića se treba dobro ispljuskat jer može i mora puno bolje.

Filipović ne smije više nikad stati na vrata.Ne kužim zašto se Zagorca potpisivalo , koji si onakve gafove ne bi dopustio.Ono je ispod svake razine.

A sad dobre stvari

Vraćaju se Stojković koji nam je 30% momčadi u ovoj trenutku , naš napadački mastermind , dolazi svježa napadačka krv u vidu Danija R koji je prava klasa i ubitačan dribler i brzanac , dolazi Benzema iz Konjica , fox in the box Smail Prevljak , rješavamo ovaj tjedan Noaha Nsokija koji ima klasu da nas digne , uz to stiže golman koji nam treba kao kap vode na dlanu te šestica.

Uz ove promjene plus dizanje forme Oršića i Belje mi smo totalno druga momčad.
  • Os doc do sta
    208
    Filipovic je doveden kao 3. golman. To sto je on trenutno najbolji od svega sto imamo to nije njegov problem.
  • Dani Olmić
    2.2k
    E sad pitanje samo jel ce doc golman ili livi :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.