• mrnatural07
    17
    Jel treba kod uzimanja pica i godisnju i qr programa vjernosti skenirati? Vidim da sam samo godisnju skenirao, i dosli su mi bodovi za cugu?
  • Dinaminjo
    2.3k
    Nisu obracunati jos bodovi za prepustanje mjesta?
  • NKDZ86
    9k
    jel istina da je popust samo za račun iznad 11e?? meni nisu htjel dat popust sa godišnjom ako nije preko 11e.

nije čudo da je rusvaj kad tovari rade.
  • Efes Pilsen
    16.5k
    To je stiglo prije utakmice..
  • Mi smo uz tebe
    139
    Meni došlo nakon tekme tek
  • Dinaminjo
    2.3k
    Na mom racunu nema, imam kviz, godisnju i prijenos 2 boda

Edit: na drugom racunu je doslo sad kad sam povezao godisnju i to 50 (ocekivao 25)

Edit2: sad je doslo, sorry i hvala
  • tom
    396
    Toliko sam sretan zbog sinoćnjeg raspleta da mi nista drugo nije bitno, ali stvarno nije normalno da već drugu sezonu zaredom na početku sezone ne radi nit skeniranje godišnje za popust nit skeniranje za loyalty bodove (prošle sezone nije radilo valjda mjesec i pol).

Ako je sad minimum 11 eura za popust uz godišnju kao sta se tu pise (iako ne znam zašto bi bilo tako + govorili su ljudi koji rade na plavom korneru da ne radi ni za veće iznose) jel moguće da klub nije u stanju unaprijed iskomunicirati negdje prema svojim (najvjernijim) potrošačima? Ili da se unaprijed kaže da nesto neće raditi prvu utakmicu ili prve dvije ili koliko već ako se već iz nekog razloga ne moze osigurati da radi od početka sezone.

Nedopustivo za bilo koji poslovni subjekt, a kamoli za klub koji bi valjda trebao imati neki odnos poštovanja prema svojim navijačima. Jel tako teško komunicirati osnovna pravila i omogućiti da nesto radi od prve utakmice? Prošle sezone je mogla biti neka prilagodba, koje je opravdanje za ovu sezonu?

@Papastrumf znam da nema veze s tobom, ali jel mozes prenijeti nekome tamo pa da se malo dozovu? Ili neka se lijepo sve ukine pa da znamo bar na čemu smo
  • crophantom
    5.9k
    ona mlađahna gospodična u Plavom korneru je ljudima koji su pokazali godišnju ili ovo za skupljanje bodova rekla da nezna kaj da s tim radi, tak da na kraju nismo ni skenirali ništa.
    Ocito se nova ekipa uhodava, ali da, bio je lagani cirkus od organizacije.
    Ljudi su počeli pizdit kak je moguće da su baš toliko spori, pa im se ovaj kaj toči pivu krenuo derat "aj ak si tak pametan ti uđi unutra, aj uđi".
  • immerwieder
    1.8k
    dosta konfuzije s preuzimanjem nagrada,
    uzel sam neki stari dres, i danas na preuzimanju sam bil na popisu za majicu,
    imal sam sa sobom sve kodove, mailove i nakon par poziva nekamo su mi dali dres,
    maksimalno ljubazno i s dosta truda od osoblja, to je štimalo,
    bilo nas je četvero u redu, i svi su imali neki bug
  • CISCO
    611
    Skeniralo godišnju, skeniralo kod za plavi korner i ceh za dva piva bude 11 eura. :smirk:

Naravno, bodova u aplikaciji nema.
  • Ludovic IX
    12.3k
    Meni su nagradu poslali na adresu. Rekli su dw ne znaju kad ce ali su nakon mjesec dana javili da je poslano
  • austrijanac
    12.5k
    Jucer jedina stvar koja je bila gora od naseg poluvremena su bili sankovi.

Oprastam jer im je prva tekma, morat ce puno bolje.
    Zbunjenost, slucajno uzimanje pa nemos im objasnit, pa konfuzija i guzva…

Katastrofa ali idemo dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.