• Blueshadow86
    5.3k
    Je, imao sam ja jednog nekad prije, dobri bicikli, ak je i ovaj takav biti ćemo zadovoljni.Mr Anderson

A ja ga trenutno imam i vrlo sam zadovoljan s njime :lol:
  • Krizy
    73.8k
    Ja sam spreman, Boban i Dabac su na potezu :nerd:
    Screenshot-20260716-153201-Chrome.png
  • Mr Anderson
    20.6k
    Eto ideje za predstavljanje igrača, kakav bi to bio hit od videaNolifer

Tabinas piči po Maksimiru na bajku Nakamura, na leđima velika Glovo torba i onda iz torbe iskoči igrač Nakamura u Dinamovom dresu s brojem koji već bude nosio.
  • Orc123
    16.1k
    On se dovodi ocito za vezu? Iako mi vise vuce na krilo ali ocito da moze igrat u vezi, tj. Vecinom i igra.....
  • Laugreano
    5.7k
    Daj smirite se, ureknut cete transfer. Nemojte da u Udinese zavrsi. :rofl:
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Zadovoljan sam jako s Prevljakom mislim da je idealna zamjena za Belju, Nakamura mi se čini dobar, jedino me brine kao i za bilokojeg Japanca koji dođe u Europu prvi put, da li će se moći dobro aklimatizirati…. Najbolji primjer je Kaneko…. Ali jebiga, to je tako kada dovodiš Japanca….
  • Orc123
    16.1k
    Isao sam googlat koji to sve poznati i kvalitetni igraci su visoki 168cm hahahah.....ima ih bome...Xavi, Tevez, Cazorla, Kante, alexis Shanchez...ima ih.... :rofl:

Kaj Nakamura nema IG? :joke:
  • NKDZ86
    8.7k
    idem odmah štampat na dres Nakamura!
  • hardek
    10.9k
    Iz čega je ovo proizašlo uopće? Na Zoni se prenijela 2 Japanska twitta da Nakamura ide kod nas ili u St. Truiden a Tironi napisao članak da je na Zoni saznao :lol:

Klimavo mi je to iako mi se sviđa Japanac
  • Plava 9ka
    72

Pa on je u toj sezoni imao 11 golova za Šibenik
  • Mr Anderson
    20.6k
    Da počnemo tu pisati kako Livaja dolazi u Dinamo, našao bi se neki novinar koji bi to objavio ko ekskluzivu.
  • Zg123
    3.9k
    Nisam siguran koliko ce se Nakamura uklopiti u nas sustav. Ne volim te igrace koji mogu igrati samo u 1 specificnom sustavu i to vecinom u 3 od iza povuceni iza napadaca kao sto vole to igrati npr Crnac i Ivanovic.
  • mali M
    10.2k
    u praksi bi na taj način poslovanja jako brzo mogli završiti u situaciji da se rasprodaje obiteljsko srebro i dižu krediti da se može poslovati, 23-25 igrača je sasvim dovoljno za sezonu pogotovo kad se zna da u B ekipi ima još 4-5 igrača koji mogu uletiti u rotacijuMr Anderson

sad samo lupaš bezrezonski kao maks po diviziji. Lijepo sam pojasnio da mi nemamo ni poduplane sve pozicije i ti pričaš o nekoj rasprodaji srebra kao da ja zazivam kupovinu 40 igrača... baš vodiš bezveznu raspravu bez argumenata..

a, biti će još šamaranja od Lillea, Betisa i takvih ekipa, tko se st im ne može pomiriti nek navija za PSGMr Anderson

zašto bi bilo šamaranja!? pa poanta i je bila da smo mi sa pametnijim rosterom (ne skupljim) mogli parirati tim momčadima. ja sam prvi koji uvijek poziva da ne preskačemo stepenice, ali brate mili mi želimo igrati Ligu Prvaka a ti se miriš sa šamaranjem Lillea, Betisa, GENK-a..

vratiti ćemo se u način poslovanja do prije 3-4 godine.Mr Anderson

joj daj ne drami, to nitko ne zaziva. nitko ne traži 40 preplaćenih i nepotrebnih igrača, nitko ne traži da gazimo PSG-ove i Barce. Pričaš namjerno u krajnostima da ti nepostojeći argumenti budu jači a nitko ti to nije ni spominjao..
  • Mr Anderson
    20.6k
    baš vodiš bezveznu raspravu bez argumenata..mali M

Aj mi ti pokaži jedan valjan argument pa ću se složiti s tobom, kad smo već kod bezveznog lupetanja.
  • modri-kibic
    1.7k
    Uz bicikl Nakamura, sjećam se i Shunsuke Nakamure
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.