• mali M
    10.2k
    u jednom trenutku svoje karijere napraviti nešto, od njega ne smimo odustat..debeli biciklist

da mi je 5 eura svaki put kad samo ovo zaključio. i moje iskustvo me uči da sam svaki puta pogriješio i da se na onima koji valjaju to odmah vidi, neće se dogoditi magični trenutak kad će se pretvoriti u top klasu.. Olma nismo morali čekati, gvardiola isto.. to se vidi odmah.. ko na Stojketu.. mi moramo biti strpljivi sa njegovim mušicama, ali nitko od nas ne sumnja u njegov limit.
    Čim smo mi tu na Zoni podjeljeni odma vidiš da to nije to...
    I pazi mi sad ne pričamo o top klasama za top 10 klubova.. Mi pričamo o konstataciji dal je netko sposoban biti prva špica Dinama u HNL-u.. Po meni Topić to nije..
    Možda će postati solidan napadač, kao recimo Kule, ali za neku veću razinu, sumnjam. I da se razumijemo, mislim da je i on žrtva što nije bilo B momčadi, vjerujem da bi tamo već znali na čemu smo. Sada sa 22 godine mi pričamo da ga treba čekati.. rolleyes...
  • Droljo
    29.8k
    Dinamo je dogovorio odlazak Morena Živkovića u Rijeku. Dvadesetdvogodišnji stoper prijeći će na Rujevicu bez odštete, ali su Modri u ugovor ugradili klauzulu prema kojoj će im pripasti 25 posto iznosa njegova sljedećeg transfera.badjibadara

Top potez
  • Mr Anderson
    20.6k
    Mi pričamo o konstataciji dal je netko sposoban biti prva špica Dinama u HNL-u.. Po meni Topić to nije..
    Možda će postati solidan napadač, kao recimo Kule,
    mali M

Ko priča da Topić bude prva špica? Pričamo da bude novi Kule, zamjena za Belju, a to može postati.
  • badjibadara
    10.1k
    Pričamo da bude novi Kule, zamjena za Belju, a to može postati.Mr Anderson

Kule nas je jedno vrijeme napadački sam nosio u LP, zabio neke bitne pogotke kada je Bruno bio ozljeđen, i sam Kule je bio ozljeđen. Topić treba puno žganaca pojesti da bude sjena tog Kuleta, trenutno ne vidim potencijal da postane. Sjena, ne Kule.
  • Blueshadow86
    5.3k
    ako nist drugo Oršu u špicuJurki

Sve 5, ali samo ovo ne. Ne treba ići u krajnost i kemijati s Oršićem u špici. Je li ikada on to igrao u svojoj profesionalnoj karijeri?
  • Droljo
    29.8k

On kad je kretao igrati nogomet krila nisu ni postojala...
  • ElDorado
    12.4k
    Topić će se do kraja prijelaznog vjerojatno i prodati. Lijevo ćemo imati Oršu i Nsokija ili nekog drugog, desno Lisicu i Danija i to je to. Meni je blentavo bilo kada su mnogi pisali o trećem napadaču. A kaj bi on radio dok bi ova prva dva igrali? Pa puno bogatiji klubovi nemaju tri špice, a ak imaš nekog poput Vidovića ili Oršu koji to mogu odigrati kaj će ti. Moje skromno mišljenje je da nam najviše trenutno nedostaje 1-2 ozbiljna veznjaka, prije svega ta notorna šestica i iskusnija, motorična osmica. Ak dobijemo Livija sve ostalo je ok.
  • Jurki
    26.8k
    Dinamo je dogovorio odlazak Morena Živkovića u Rijeku.badjibadara

prijeći će na Rujevicu bez odštetebadjibadara

Damir zalizani Miskovic liked this.

The corporation is not dead.

Neno.. jos ih uvijek trebamo da svoj škart parkiramo tamo.
  • rakurs
    3.1k
    Spominjali ste Prevljaka, dobili ste Prevljaka.
  • ElDorado
    12.4k
    Kača im nismo htjeli dati a žarko su željeli
  • Mr Anderson
    20.6k
    Topić treba puno žganaca pojesti da bude sjena tog Kuleta, trenutno ne vidim potencijal da postane.badjibadara

Ja vidim.
  • Nogo
    12.1k
    No, kako doznajemo, Dinamo se odmah dao u potragu za drugim igračem koji bi bio druga opcija u napadu i našao ga u liku Smaila Prevljaka (31).

Prevljak je prošle sezone zabio 15 golova za Istru i pokazao se kao jako dobrim i sad bi trebao doći u Dinamo. Povremeni reprezenativac BiH ugovor s Istrom ima do ljeta sljedeće godine pa je za očekivati da će u Maksimir stiću na simboličnu odštetu.
  • Droljo
    29.8k
    @Niko1986
    Moglo bi to na dobro završiti. Lik je prava špica. 9 kao beljo. To volim. Gol igrač, a ne može i krilo, desetku bla bla. Špic je špic. Batistuta
  • Jurki
    26.8k
    Zvone zlatna ribica Boban ispunjava sve želje skauta i transfer strucnjaka Zone Dinamo. :clap:
  • Masto
    1.8k
    Napokon je sektor skuzio da dinamu trebaju bosanci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.