• mali M
    10.3k
    u jednom trenutku svoje karijere napraviti nešto, od njega ne smimo odustat..debeli biciklist

da mi je 5 eura svaki put kad samo ovo zaključio. i moje iskustvo me uči da sam svaki puta pogriješio i da se na onima koji valjaju to odmah vidi, neće se dogoditi magični trenutak kad će se pretvoriti u top klasu.. Olma nismo morali čekati, gvardiola isto.. to se vidi odmah.. ko na Stojketu.. mi moramo biti strpljivi sa njegovim mušicama, ali nitko od nas ne sumnja u njegov limit.
    Čim smo mi tu na Zoni podjeljeni odma vidiš da to nije to...
    I pazi mi sad ne pričamo o top klasama za top 10 klubova.. Mi pričamo o konstataciji dal je netko sposoban biti prva špica Dinama u HNL-u.. Po meni Topić to nije..
    Možda će postati solidan napadač, kao recimo Kule, ali za neku veću razinu, sumnjam. I da se razumijemo, mislim da je i on žrtva što nije bilo B momčadi, vjerujem da bi tamo već znali na čemu smo. Sada sa 22 godine mi pričamo da ga treba čekati.. rolleyes...
  • Droljo
    31.2k
    Dinamo je dogovorio odlazak Morena Živkovića u Rijeku. Dvadesetdvogodišnji stoper prijeći će na Rujevicu bez odštete, ali su Modri u ugovor ugradili klauzulu prema kojoj će im pripasti 25 posto iznosa njegova sljedećeg transfera.badjibadara

Top potez
  • Mr Anderson
    21.5k
    Mi pričamo o konstataciji dal je netko sposoban biti prva špica Dinama u HNL-u.. Po meni Topić to nije..
    Možda će postati solidan napadač, kao recimo Kule,
    mali M

Ko priča da Topić bude prva špica? Pričamo da bude novi Kule, zamjena za Belju, a to može postati.
  • badjibadara
    10.5k
    Pričamo da bude novi Kule, zamjena za Belju, a to može postati.Mr Anderson

Kule nas je jedno vrijeme napadački sam nosio u LP, zabio neke bitne pogotke kada je Bruno bio ozljeđen, i sam Kule je bio ozljeđen. Topić treba puno žganaca pojesti da bude sjena tog Kuleta, trenutno ne vidim potencijal da postane. Sjena, ne Kule.
  • Blueshadow86
    5.5k
    ako nist drugo Oršu u špicuJurki

Sve 5, ali samo ovo ne. Ne treba ići u krajnost i kemijati s Oršićem u špici. Je li ikada on to igrao u svojoj profesionalnoj karijeri?
  • Droljo
    31.2k

On kad je kretao igrati nogomet krila nisu ni postojala...
  • ElDorado
    13.5k
    Topić će se do kraja prijelaznog vjerojatno i prodati. Lijevo ćemo imati Oršu i Nsokija ili nekog drugog, desno Lisicu i Danija i to je to. Meni je blentavo bilo kada su mnogi pisali o trećem napadaču. A kaj bi on radio dok bi ova prva dva igrali? Pa puno bogatiji klubovi nemaju tri špice, a ak imaš nekog poput Vidovića ili Oršu koji to mogu odigrati kaj će ti. Moje skromno mišljenje je da nam najviše trenutno nedostaje 1-2 ozbiljna veznjaka, prije svega ta notorna šestica i iskusnija, motorična osmica. Ak dobijemo Livija sve ostalo je ok.
  • Jurki
    27.6k
    Dinamo je dogovorio odlazak Morena Živkovića u Rijeku.badjibadara

prijeći će na Rujevicu bez odštetebadjibadara

Damir zalizani Miskovic liked this.

The corporation is not dead.

Neno.. jos ih uvijek trebamo da svoj škart parkiramo tamo.
  • rakurs
    3.2k
    Spominjali ste Prevljaka, dobili ste Prevljaka.
  • ElDorado
    13.5k
    Kača im nismo htjeli dati a žarko su željeli
  • Mr Anderson
    21.5k
    Topić treba puno žganaca pojesti da bude sjena tog Kuleta, trenutno ne vidim potencijal da postane.badjibadara

Ja vidim.
  • Nogo
    12.5k
    No, kako doznajemo, Dinamo se odmah dao u potragu za drugim igračem koji bi bio druga opcija u napadu i našao ga u liku Smaila Prevljaka (31).

Prevljak je prošle sezone zabio 15 golova za Istru i pokazao se kao jako dobrim i sad bi trebao doći u Dinamo. Povremeni reprezenativac BiH ugovor s Istrom ima do ljeta sljedeće godine pa je za očekivati da će u Maksimir stiću na simboličnu odštetu.
  • Droljo
    31.2k
    @Niko1986
    Moglo bi to na dobro završiti. Lik je prava špica. 9 kao beljo. To volim. Gol igrač, a ne može i krilo, desetku bla bla. Špic je špic. Batistuta
  • Jurki
    27.6k
    Zvone zlatna ribica Boban ispunjava sve želje skauta i transfer strucnjaka Zone Dinamo. :clap:
  • Masto
    2.1k
    Napokon je sektor skuzio da dinamu trebaju bosanci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.