Keyser Soze
Do kostiju sam uvjeren da je Topić bio u Istri prošle godine da bi zabio sigurno 14 golova, možda i više na poziciji napadača, — Paggini
vjeko1701
Papastrumf
Ne, jer nismo s klubom dogovorili transfer, nego s igračem potpisali ugovor.
EDIT: Iako je moguće kako Kibic kaže, da postoji klauzula možda s kojom smo se zaštitili, ali sumnjam — Paggini
Blueshadow86
Orc123
Noel
Do kostiju sam uvjeren da je Topić bio u Istri prošle godine da bi zabio sigurno 14 golova, možda i više na poziciji napadača — Paggini
debeli biciklist
Paggini
Za LP pa cak i za nesto ozbiljnije u EL nam treba minimum napadac, krilo, minimalno jedan vezni i to minimum minimuma i naravno vratar.... — Orc123
Koji su temelji za ovo? — Noel
Ne znam dal podcjenjuješ Prevljaka ili precjenjuješ Topića. — Fan
ne bi jednak poraz bio iskusni rutiner sa solidnim CV-om i igrač sa 300 minuta nogometa van HNL i BiH pašnjaka. — vjeko1701
ništa specijalno za bit igrač Dinama iako mislim da je zahvalan igrač, ali max 3. opcija — Keyser Soze
Mr Anderson
badjibadara
Jurki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.