• Keyser Soze
    20k
    Do kostiju sam uvjeren da je Topić bio u Istri prošle godine da bi zabio sigurno 14 golova, možda i više na poziciji napadača,Paggini

Ovo nije činjenica nego tvoje uvjerenje kako i sam kažeš, ja nisam kod Topića vidio ništa specijalno za bit igrač Dinama iako mislim da je zahvalan igrač, ali max 3. opcija
  • vjeko1701
    26.5k
    Previše simplističan pogled na nogomet. Prevljak mi se uklapa u nogomet koji igramo s Beljom, Topić se ne uklapa i bolji je na krilu za našu igru.

Kaj će ko od njih biti za dvije sezone nam je nebitno, u ovom trenu nam je za rezervnog igrača bitno kaj će biti sada u djelu sezone koji definira naš budžet a time i cijelu polusezonu.

I ne, ne bi jednak poraz bio iskusni rutiner sa solidnim CV-om i igrač sa 300 minuta nogometa van HNL i BiH pašnjaka.
  • Dzoni
    6.8k
    Bolje je imati i tanji kadar gdje svi igraju i zadovoljni su, a možeš ubaciti i juniore nego klupu punu nezadovoljnih primadona koje su na papiru bolje, a ustvari tko zna kako treniraju i kako se odnose u svlačionici
  • Fan
    2.4k
    Prevljak nije bolji od TopićaPaggini

Ne znam dal podcjenjuješ Prevljaka ili precjenjuješ Topića.
    Na kraju krajeva, i Boban zna da Topić nije za drugog napadača nego smo išli odmah zakaparit zamjenu za Bakrara.
  • Papastrumf
    23.5k
    Ne, jer nismo s klubom dogovorili transfer, nego s igračem potpisali ugovor.

EDIT: Iako je moguće kako Kibic kaže, da postoji klauzula možda s kojom smo se zaštitili, ali sumnjam
    Paggini

Pa u pravilu kad se potpisuje predugovor se stavlja ograda da igrac prije potpisivanja ugovora mora proci lijecnicki pregled. Sumnjam da su nasi kiksali po tom pitanju.
  • ElDorado
    12.4k
    Vidovic je bolji i od Topica i od Prevljaka na toj poziciji. Dokazao u Bayernu
  • Droljo
    29.8k
    prestaneš zazivati ozljede Dinamovih igrača,Paggini

Treba u pravila foruma dodati da NEMA COPRANJA!
  • Blueshadow86
    5.3k
    Baš to, u sadašnjem Dinamu, igrač kao Topić ne smije biti prva zamjena koja god pozicija je u pitanju. To je moje mišljenje. Isključivo 3. opcija na krilu ili napadu i to je njegov trenutni plafon u Dinamu. Čak bi mi najviše pasalo kad bi ga mogli prodati nekome i šlus.
  • Orc123
    16.1k
    Ljudi vi ste kolektivno zaboravili sto se događalo u Europi proslu jesen...da, iskusniji smo jednu godinu ali nama je i u EL protiv ozbiljnijih ekipa falilo ozbiljne kvalitete, falilo je kvalitete u rotaciji falilo je svega i u tim utakmicama smo bili kanta za napucavanje! Sada govorimo da zelimo LP, a tamo su one momcadi koje su nas razmontirale prosle godine med i mlijeko sto nas jos ceka na putu prema LP i ako uđemo.

Gdje smo poduplani? Mi osim obrane nemamo kvalitetom kadar za igrat na 3 kolosijeka i igrat LP....
    Za LP pa cak i za nesto ozbiljnije u EL nam treba minimum napadac, krilo, minimalno jedan vezni i to minimum minimuma i naravno vratar....
    Znaci 4 igraca na ovaj kadar bez krucijalnih odlazaka nam treba da bi imali roster koji se moze boriti na 3 fronta.
    I siguran sam sa tako razmislja i boban i ljudi u klubu. Cak stovise to su i najavili, tj. Sam Boban na clanskom danu.
  • Noel
    22.3k
    Do kostiju sam uvjeren da je Topić bio u Istri prošle godine da bi zabio sigurno 14 golova, možda i više na poziciji napadačaPaggini

Koji su temelji za ovo? U povijesti Istre u HNLu samo su naš Beljo (15) i Radonjić (16) imali više pogodaka od Prevljaka ove sezone. Jedan Bakrar je bio na samo 8 golova u dresu Istre u HNL sezoni.

Naravno da Topić ne bi zabio 14 ili više golova u sezoni Istre. Niti Istra svojom igrom i momčadi ne može tako lako priuštit jednom takvom igraču tolko šansi i prilika tokom utakmice/sezone, niti je Topić takav igrač koji poluprilike pretvara u golove kao Prevljak.

Radonjić, Beljo i Prevljak su ipak ozbiljni napadači. Topić to nije.
  • debeli biciklist
    43
    ja sam siguran da će topić u jednom trenutku svoje karijere napraviti nešto, od njega ne smimo odustat...al u ovom trenutku sotat samo na njemu u napadu uz belju je neozbiljno...
  • Paggini
    91.1k
    Za LP pa cak i za nesto ozbiljnije u EL nam treba minimum napadac, krilo, minimalno jedan vezni i to minimum minimuma i naravno vratar....Orc123

Pa ovo je sve i rečeno više puta i sudeći po potezima i glasinama, u procesu je dovođenja. Lijevo krilo, osmica, golman, šestica, a vjerojatno i napadač kad je Brumado sjeban, a Bakrar ide.

Koji su temelji za ovo?Noel

A osobni osjećaj dok gledam Topića.

Ne znam dal podcjenjuješ Prevljaka ili precjenjuješ Topića.Fan

Precjenjujem Topića jbg.

ne bi jednak poraz bio iskusni rutiner sa solidnim CV-om i igrač sa 300 minuta nogometa van HNL i BiH pašnjaka.vjeko1701

Prevljak bi itekako bio poraz kao igrač KOJEG SMO DOVELI da bude u kadru za LP. Mislim, ako nam je vrhunac dovođenja zamjene u napadu Smail Prevljak, ne znam šta da kažem.

ništa specijalno za bit igrač Dinama iako mislim da je zahvalan igrač, ali max 3. opcijaKeyser Soze

Pa i ajd, neka bude 3. opcija, meni je to ok, nit se ja nešto grčim da bude druga opcija, ali govoriti da je Prevljak ne znam koliko bolji od Topića mi je jednako precjenjivanje njega kao što je moje Topića jbg.
  • Mr Anderson
    20.6k
    Jebem ti, počela je šizofrenija na temi, nadao sam se da budemo ove godine pošteđeni toga. Daj, daj, samo kupuj, skupljaj pokemone, nek se nađe na lageru 35 igrača, po 3 za svaku poziciju, da ne zafali. Onda se opet mikimausi budu čudili kak nam je budžet 70 milijuna. Poduplan si, ako zatreba popunjavaš iz B ekipe i šlus. Kakve panične i bjesomučne kupovine jer kaj ak se netko ozlijedi.
  • badjibadara
    10.1k
    Brazilac bi u prosincu trebao stići u Zagreb na liječnički pregled, nakon kojeg će biti donesena konačna odluka. Predugovor postoji, a u Dinamu zasad nisu odustali od igrača koji je prošle sezone postigao 16 pogodaka u 43 nastupa za danski klub.

Dinamo je dogovorio odlazak Morena Živkovića u Rijeku. Dvadesetdvogodišnji stoper prijeći će na Rujevicu bez odštete, ali su Modri u ugovor ugradili klauzulu prema kojoj će im pripasti 25 posto iznosa njegova sljedećeg transfera.
  • Jurki
    26.8k
    ako nist drugo Oršu u špicu, krilo Hoxha ili Vidovic.

Treba nam 500 igraca.. Herr Otto Baric vibes... trpaj roster.. pa za godinu dana im daji otpremnine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.