• M94
    2.7k
    Na kraju ovo s Varelom ispadne fail, od pocetka je vodilo prema tome s obzirom na taj posao i repove koji su se vukli. Mislilo se zaradit, nelosa ideja jel, ali na kraju je falila egzekucija. Guralo ga se nekad u nekim utakmicama kad nije trebalo, islo se na silu al eto sta ispadne na kraju.

Sad ko koliko ima postotka pitaj boga vise, malo Bari, malo Portu, malo Dinamu, malo roditeljima... jedino je sigurno da je igrac koji jos nema 18 godina dozivio sve ovo.
    Super krenula karijera, nedo bog nikome.
  • Jurki
    26.7k
    ako smo mi to napravili sa Špikićem, onda mogu i oni s Varelom.
    Mislim da bu prije Varela flop nego top.
    I to najvise krivicom pohlepnog Bare, roditelja i nerealnih ocekivanja.
    Nadam se da ce ipak usmjeriti karijeru na pravi kolosijek.
  • Common Sense
    1.5k
    Bara nije rekao ni 10% toga što je mogao, tako da nećemo mi tog maloga nikada monetizirat. Nek smo se mi njega riješili. Ozbiljni klubovi ne gube svoje resurse i vrijeme na takve glave.
  • Denle
    454
    Nije moguce, jer prema FIFA-inom pravilniku se svaki transfer odvija u 'good faith'. U slucaju da to Porto napravi, krsili bi pravilnik.

Takodjer, ima nesto sto se zove "bridge transfer" pravilo, koje traje 16 tjedana. U slucaju da Porto proda Varelu za neki jadni iznos, i onda unutar 16 tjedana ga vrati nazad, onda bi se aktiviralo pravilo za "bridge transfer" i Porto bi automatski bio pod istragom za zaobilazenje regulacija i prevaru.

Cak i da se transfer dogodi poslije tih 16 tjedana, transfer bi svejedno bio pod povecalom zbog izbjegavanja sell-on klazule, i to bi opet automatski pokrenulo istragu za prevaru.
  • Zg123
    3.9k
    Hvala Maricu na jos 1 prevari. Po meni je i Varela minus za Bobana jer je dopustio da se nekvalitetan igrac gura da igra samo da bi se prodao, to nam ne treba.
  • Jaro
    12.3k
    Bara nije rekao ni 10% toga što je mogao,Common Sense

Kako se veleumu ispod zalizane masne kose desio ovakav promasaj?
    Bara je zadnji kaj ima kaj pricat - pa on je i skuhao cijelu pricu s bijegom iz Porta.
  • Jurki
    26.7k
    slazem se sa svime kaj si napisal.
    Da je to minus Bobana, ali mozda ga se guralo bas zbog toga, da se mozda nađu neke levatine kojima bi ga se prodalo cim prije.
  • Jaro
    12.3k
    i Bobanu i treneru veliki minus jer ovdje se ocito islo kontra nogometa, sporta, a i kluba.... Trebao je malog dzabe dat odmah kam oce - mozda nebi zaradili (kao sad hocemo), ali nebi se ponizavali ( a i Bari bi izbili kaj se izbit da). Bara je doslovno corava kokos koja je napikla Olma i na tome zivi vec 10 godina i ljudi iz nogometa mu iz nekog razloga puse te spike...
  • Orc123
    16.1k
    Tko tu koga sada? Ja se pogubio....idem ja na jednu mrzlu....fantu jer sam se vise pogubio u ovim transfer sagama .
  • Crni86
    22.7k
    da se nekvalitetan igrac gura da igra samo da bi se prodao, to nam ne treba.Zg123

A kak ga onda tocno mislis prodat? A kako ga mislis nekom uvalit i za 0 eura?

Upravo tako se to i radi. Gurnes ga malo u izlog i prodas brze bolje jer znas da je mali nevolja i nema nista od njega.
  • Zg123
    3.9k
    Koji je uopce ono bio deal sa Barcelonom oko Varele? Zar nije on trebao kod njih ici za 5 milja ili tako nesto?
  • Paggini
    91k
    Jebote Andy Bara isti Trujillo, tek sam sad skuzio
  • FazeN
    7.3k
    Varela je trebao imati liječnički u petak s ekipom Dinama B, ali će se uputiti za Portugal gdje će u ponedjeljak odraditi liječnički i potpisati ugovor na 3 godine.
  • Droljo
    29.8k
    Jebote Andy Bara isti TrujilloPaggini

Misliš na @Pacho vog druga Machetea?
    Sad skužih. Basist \m/
    Dobar :up:
  • Mathiasovi Chageri
    8.7k
    Bara je pokrivao svakakva sranja svojih klijenata ali ako je i on digao ruke od malog onda je jasno o kakvom liku je riječ.

Top je što imamo 50% od budućeg transfera, ali sudeći po karakteru malog idući transfer neće biti jako lukrativan. Bitno da smo ga se riješili. Hvala na Malmeu, ajde zbogom.

Jedino mi u cijeloj priči nije jasno kakvi luđaci su u Portu, Villas Boas ispada teži pacijent nakon cijele sapunice i plakanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.