• Paggini
    96.5k
    Jedno neortodoksno retoričko pitanje. Koju PM rade ti stručnjaci u Bayernu da su u 4 godine uspjeli od Zvonareka napravit za 7% boljeg igrača nego što je bio 2022? :rage:deda

A znaš i sam kako to ide, pouzimaju sve iole talente koje mogu, imaju svoje top prospekte koje razvijaju i nadrziru a ostale talente puštaju da idu po principu sink or swim, razvijaj se više manje sam i ako uspije super za Bayern, ako ne uspije, nije im neki ogroman trošak.
  • keppi
    623
    Ne pišem ovo sada niti u negativnom niti u pozitivnom smislu, čisto mala crtica.
    Kada je prošlog prelaznog roka bila onakva gužva i što se tiče dolazaka, ali i odlazaka nekako je rečeno ....nikad više baš tako intenzivno.
    Ovaj prelazni rok nije ustvari pravo niti počeo, a za sada ima potencijal da možda bude i burniji od onog prethodnog.....rekao bih osobito uđemo li u Ligu prvaka.
  • VolimDinamoOo
    579
    50 posto buduceg transfera Varele? Kakvi kraljevi ovi u Dinamu.. pa ovo je puuno bolje nego da je ostao, usudio bih se reci najbolje moguce rjesenje za Dinamo
  • Droljo
    31.2k
    Varela u Porto? Od kud je otišao na pas mater? Kakve su ovo gluposti?
  • Crni86
    23.8k
    “ Cardoso Varela napušta Dinamo. Vijest je prvo objavljena na Zoni Dinamo, a potvrđena je i tportalu.”

Vidi ti Matija a… ajde respekt za spominjanje foruma
  • dotepenacdubrava
    35
    50% je super ako ne bace kajlu s nekom razmjenom ili nešto tipa "Špikić/Čabraja deal".
  • Mali Zeus
    22k
    Hvala Bogu da mali ide.
  • Plavi Safir
    9
    "Obitelj Varela je na to pristala, ali je zauzvrat dobila pravo na 40 posto transfera kad se Varela bude prodavao"
    SN - 16. veljača 2025
  • Paggini
    96.5k
    Varela ima više transfera, postotnih zavrzlama i razbijenih kada nego jebenih golova u seniorima, žalim računovodstvo koje bude moralo obračunavati sve te postotke i kome šta ide jednog dana kad se zapravo proda nekom klubu
  • Droljo
    31.2k
    Špikić/Čabraja dealdotepenacdubrava

To nam se mora vratiti kad tad...
  • Noel
    23.8k
    Feroterm na aparatima..
  • Dudu9
    2k
    Ma i to u Porto pitanje koliko dinamo ima od tih 50% di je tu obitelj Varela, Bara
  • Sajla
    23k
    Olivari sad detaljno piše da su Nsoki i otac mu bili u Zg ali da su se vratili u Pariz i da se dalje čeka dogovor klubovaElDorado

Ovo s ocem mi se sviđa, nije u rukama nekog menadžera gladnog love, već mu otac traži okolinu u kojoj će dečko graditi karijeru i razmišlja se dugoročno. U stilu obitelji Olmo. Mislim, ne mora puno značiti jer i Belinho i Varela su sa starim, ali smjer i tip transfera mi izgledaju potpuno drugačije.
  • Dzoni
    7.7k
    Em neće igrati za Dinamo dalje, em dobivamo 50% od idućeg transfera. Još ako nema nekih zamki s Barom i njegovom obitelji, više nam se ovo isplati nego ga držati kod sebe.
    Evo već druga kapa dolje Zvoni i Dabcu u sat vremena
  • Jurki
    27.6k
    Odlazi besplatno u Porto, mi bi trebali imat 50% od sljedećeg transferawolfgang14

Odlican posao. :clap:

Kak sam vec prije pisal.. zelim da uspije u Portu i da ga ovi prodaju za 100 milijuna eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.