• Olmic
    5.7k
    mislim da je to jos sve daleko od realizacije
  • Zagi
    18.2k
    Od iduceg ljeta vjerojatno nećemo imati potrebu za Nsokijima ili Zvonarekima jer ćemo valjda isprofilirati jednog do dva igrača kroz B momčad za top 15 prve ekipe.El Madrigal
    Ne vjerujem .
    Krila , bekove i napadače notorno ne proizvodimo i to će se vjerojatno uvijek traziti vani.
    Kockati se na mladog talentiranog je po meni mnogostruko bolje od iskusnjare u našem cjenovnom rangu. Jednostavno nemamo dovoljno love za igrače koji su u zrelim godinama spremni za top 20 lige prvaka.

Isto tak ako ti se pruzi prilika za još jednog Olma, uzmeš.
  • Droljo
    29.8k
    Tamnoputi crnac iz Gane je nova šestica. Enter
  • Paggini
    90.9k
    Za šesticu iduće godine najveće nade imam u Pavića ako se nastavi razvijati
  • Droljo
    29.8k

Ti si već počeo za Rijeku navijati ili sam ja nešto propustio?
  • Paggini
    90.9k
    Ti si već počeo za Rijeku navijati ili sam ja nešto propustio?Droljo

ne, nego imamo buyback i lako ga (i vjerujem relativno priuštivo) dopeljamo nazad
  • criticus
    8.6k
    Možda i nepopularno mišljenje, ali ako nama ostaje Stojke, Vidović, Zajc i eventualno planiramo dolazak još jednog veznjaka, Zvonareku nije nerezonski ići negdje drugdje. Po onomu što sam vidio njemu će trebat neko ko će ga baš istrpit jer ima stvari koje mora drastično popravit ako želi igrat na većem nivou, odnosno nivou Dinama. Dinamo ga nemože i vjerojatno ne želi istrpit i dat mu minute od nekih gore nabrojanih.
  • keppi
    590
    Pavić napreduje i u završnici sezone je bio zaista dobar.
    Ako izbori prvih jedanaest kod zahtjevnog Keka, šanse za povratak su mu sasvim realne.
  • Keyser Soze
    20k
    Sumnjam da ćemo dati 1.6m za Pavića.
  • SanctaSanctorum
    411
    Mislim da se spominjala cifra od oko milijun i pol. Nek me netko ko zna ispravi ako nije tako.
  • Paggini
    90.9k
    Sumnjam da ćemo dati 1.6m za Pavića.Keyser Soze

Ako mali nastavi igrati kako je igrao pred kraj sezone i nastavi se razvijati, to je više nego ok cijena za njega, pogotovo za nama vječno deficitarnu poziciju.

I s tim da Branko Pavić ima DEVETNAEST (brojkama 19) GODINA.
  • rakurs
    3.1k
    Veli Mati da je tportalu potvrđeno ono što je Faze pisao i da Dinamo zadržava 50% od budućeg transfera Varele iz Porta.
  • deda
    47k
    Jedno neortodoksno retoričko pitanje. Koju PM rade ti stručnjaci u Bayernu da su u 4 godine uspjeli od Zvonareka napravit za 7% boljeg igrača nego što je bio 2022? :rage:
  • FazeN
    7.3k
    Dinamo zadržava 50% od budućeg transfera Varele iz Porta.rakurs

Da 50% imamo samo nek se posao više završi.
  • Dudu9
    2k
    Ko zna ovi postotak za Varelu jer i sam Bara je izjavio da ima svoj dio kad se mali proda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.