• Paggini
    90.9k
    Jedno neortodoksno retoričko pitanje. Koju PM rade ti stručnjaci u Bayernu da su u 4 godine uspjeli od Zvonareka napravit za 7% boljeg igrača nego što je bio 2022? :rage:deda

A znaš i sam kako to ide, pouzimaju sve iole talente koje mogu, imaju svoje top prospekte koje razvijaju i nadrziru a ostale talente puštaju da idu po principu sink or swim, razvijaj se više manje sam i ako uspije super za Bayern, ako ne uspije, nije im neki ogroman trošak.
  • keppi
    589
    Ne pišem ovo sada niti u negativnom niti u pozitivnom smislu, čisto mala crtica.
    Kada je prošlog prelaznog roka bila onakva gužva i što se tiče dolazaka, ali i odlazaka nekako je rečeno ....nikad više baš tako intenzivno.
    Ovaj prelazni rok nije ustvari pravo niti počeo, a za sada ima potencijal da možda bude i burniji od onog prethodnog.....rekao bih osobito uđemo li u Ligu prvaka.
  • VolimDinamoOo
    463
    50 posto buduceg transfera Varele? Kakvi kraljevi ovi u Dinamu.. pa ovo je puuno bolje nego da je ostao, usudio bih se reci najbolje moguce rjesenje za Dinamo
  • Droljo
    29.8k
    Varela u Porto? Od kud je otišao na pas mater? Kakve su ovo gluposti?
  • Crni86
    22.6k
    “ Cardoso Varela napušta Dinamo. Vijest je prvo objavljena na Zoni Dinamo, a potvrđena je i tportalu.”

Vidi ti Matija a… ajde respekt za spominjanje foruma
  • dotepenacdubrava
    18
    50% je super ako ne bace kajlu s nekom razmjenom ili nešto tipa "Špikić/Čabraja deal".
  • Mali Zeus
    21.8k
    Hvala Bogu da mali ide.
  • Plavi Safir
    9
    "Obitelj Varela je na to pristala, ali je zauzvrat dobila pravo na 40 posto transfera kad se Varela bude prodavao"
    SN - 16. veljača 2025
  • Paggini
    90.9k
    Varela ima više transfera, postotnih zavrzlama i razbijenih kada nego jebenih golova u seniorima, žalim računovodstvo koje bude moralo obračunavati sve te postotke i kome šta ide jednog dana kad se zapravo proda nekom klubu
  • Droljo
    29.8k
    Špikić/Čabraja dealdotepenacdubrava

To nam se mora vratiti kad tad...
  • Noel
    22.2k
    Feroterm na aparatima..
  • Dudu9
    2k
    Ma i to u Porto pitanje koliko dinamo ima od tih 50% di je tu obitelj Varela, Bara
  • Sajla
    21.9k
    Olivari sad detaljno piše da su Nsoki i otac mu bili u Zg ali da su se vratili u Pariz i da se dalje čeka dogovor klubovaElDorado

Ovo s ocem mi se sviđa, nije u rukama nekog menadžera gladnog love, već mu otac traži okolinu u kojoj će dečko graditi karijeru i razmišlja se dugoročno. U stilu obitelji Olmo. Mislim, ne mora puno značiti jer i Belinho i Varela su sa starim, ali smjer i tip transfera mi izgledaju potpuno drugačije.
  • Dzoni
    6.8k
    Em neće igrati za Dinamo dalje, em dobivamo 50% od idućeg transfera. Još ako nema nekih zamki s Barom i njegovom obitelji, više nam se ovo isplati nego ga držati kod sebe.
    Evo već druga kapa dolje Zvoni i Dabcu u sat vremena
  • Jurki
    26.7k
    Odlazi besplatno u Porto, mi bi trebali imat 50% od sljedećeg transferawolfgang14

Odlican posao. :clap:

Kak sam vec prije pisal.. zelim da uspije u Portu i da ga ovi prodaju za 100 milijuna eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.