• VolimDinamoOo
    443
    nemaji oni para za njega
  • i more je plavo
    1.3k
    Svatko je zamjenjiv osim Mišića.
    Jedino Modrić bi ga mogao zamjeniti, a kako on ne gleda prema Zagrebu, paliti svijeću da nam se Miško ne prehladi.
    A siguran sam da i Boban to zna i da traži zadnjeg veznog, a krila nam trebaju samo ako su brža od Orše iz mladjih dana.
  • Omake
    18.8k
    kao Filip Krovinović u krevetu, nemam čim haha.
  • Jurki
    26.7k
    ne znam bas da je proba. Po tm ima ugovor s Osijekom jos godinu dana.
    Znaci jedino moze biti transfer. Ili je trampa Čaić - Begović.
  • Jos-Optimus
    11.8k
    vidim da mi je, s razlogom, izbrisan komentar o Modriću, pa da to drugačije formuliram.

Smatram da Modrić ne može i ne treba zamijeniti Mišića. On u ovim godinama ne može odigrati minuta i utakmica kao Mišić, a ni u potrebnom tempu. Dovoljno iskusnih igrača imamo, on nam nikako nije potreban, da još njemu prilagođavamo igru i šta ti ja znam. Nije htio doći, ok, hvala lijepo na svemu, cvijeće, čestitka, pusa i vidimo se. Neka završi karijeru u svom Milanu za koji navija od malih nogu.
  • modri-kibic
    1.7k
    Od kuda ovaj transfer feed izvlači informacije? Isto gdje i PSKa? :lol: Ne želim ni napisati kaj su objavili.
  • rokikaciga
    15.5k
    automatski pretrazuje drustvene mreze, novine itd

Ovo je netko na threadsu objavio...po meni teska pizdarija, trebali bi iskesirat skoro duplo nego njihov najskuplji transfer
  • hardek
    10.8k
    Meni ovaj Nsoki više djeluje kao veznjak nego krilo.
  • fakin
    5.3k
    Na dan kad je objavljeno da sporting zeli dovesti varelu ovakav clanak na indexu. Sad nema sanse da ce ga htjeti vise
  • Bosskovitz
    21.1k

mjeseci skautiranja < članak na indexu
  • Šteco
    1.8k
    Na dan kad je objavljeno da sporting zeli dovesti varelu ovakav clanak na indexu. Sad nema sanse da ce ga htjeti visefakin

Ili su u ovom košmaru vidjeli priliku da ga uzmu jeftinije, pa se iz ovoga stvorio interes. Tko zna ko tu sve koga valja, ne bi isključio ni da Bara, Zahavi i Sporting kombiniraju.

Do jučer Bara nesretan što mali ne igra, jer mali to zaslužuje, danas mali ne sluša i ne želi ga zastupat.
  • fakin
    5.3k
    Je skautiranjem ces doznati da kasni na treninge, da je unistio stan i sl. Nisu skauti špijuni neki drzave pa da mogu ulaziti u to i pratiti kad neki igrac iz stana krece na treninge i kako se ponasa u svom stanu
  • Sajla
    21.8k
    ne, pravu istinu ćeš doznati iz novina od bivšeg agenta igrača. a ništa, nek netko ispriča Ničoti kako Dominguez puši u zahodu i igra igrice cijelu noć, možda se riješimo Lazija.
  • fakin
    5.3k
    pa dobro, ali valjda i sam shvaćaš da ovakav istup neće sigurno povećati cijenu vareli ili staviti Dinamo u bolji pregovarački polažaj. može samo suprotno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.