• VolimDinamoOo
    579
    nemaji oni para za njega
  • i more je plavo
    1.3k
    Svatko je zamjenjiv osim Mišića.
    Jedino Modrić bi ga mogao zamjeniti, a kako on ne gleda prema Zagrebu, paliti svijeću da nam se Miško ne prehladi.
    A siguran sam da i Boban to zna i da traži zadnjeg veznog, a krila nam trebaju samo ako su brža od Orše iz mladjih dana.
  • Omake
    20.5k
    kao Filip Krovinović u krevetu, nemam čim haha.
  • Jurki
    27.5k
    ne znam bas da je proba. Po tm ima ugovor s Osijekom jos godinu dana.
    Znaci jedino moze biti transfer. Ili je trampa Čaić - Begović.
  • Jos-Optimus
    12.8k
    vidim da mi je, s razlogom, izbrisan komentar o Modriću, pa da to drugačije formuliram.

Smatram da Modrić ne može i ne treba zamijeniti Mišića. On u ovim godinama ne može odigrati minuta i utakmica kao Mišić, a ni u potrebnom tempu. Dovoljno iskusnih igrača imamo, on nam nikako nije potreban, da još njemu prilagođavamo igru i šta ti ja znam. Nije htio doći, ok, hvala lijepo na svemu, cvijeće, čestitka, pusa i vidimo se. Neka završi karijeru u svom Milanu za koji navija od malih nogu.
  • modri-kibic
    2k
    Od kuda ovaj transfer feed izvlači informacije? Isto gdje i PSKa? :lol: Ne želim ni napisati kaj su objavili.
  • rokikaciga
    17.2k
    automatski pretrazuje drustvene mreze, novine itd

Ovo je netko na threadsu objavio...po meni teska pizdarija, trebali bi iskesirat skoro duplo nego njihov najskuplji transfer
  • hardek
    12.2k
    Meni ovaj Nsoki više djeluje kao veznjak nego krilo.
  • fakin
    5.9k
    Na dan kad je objavljeno da sporting zeli dovesti varelu ovakav clanak na indexu. Sad nema sanse da ce ga htjeti vise
  • Bosskovitz
    21.4k

mjeseci skautiranja < članak na indexu
  • Šteco
    2k
    Na dan kad je objavljeno da sporting zeli dovesti varelu ovakav clanak na indexu. Sad nema sanse da ce ga htjeti visefakin

Ili su u ovom košmaru vidjeli priliku da ga uzmu jeftinije, pa se iz ovoga stvorio interes. Tko zna ko tu sve koga valja, ne bi isključio ni da Bara, Zahavi i Sporting kombiniraju.

Do jučer Bara nesretan što mali ne igra, jer mali to zaslužuje, danas mali ne sluša i ne želi ga zastupat.
  • fakin
    5.9k
    Je skautiranjem ces doznati da kasni na treninge, da je unistio stan i sl. Nisu skauti špijuni neki drzave pa da mogu ulaziti u to i pratiti kad neki igrac iz stana krece na treninge i kako se ponasa u svom stanu
  • Sajla
    22.9k
    ne, pravu istinu ćeš doznati iz novina od bivšeg agenta igrača. a ništa, nek netko ispriča Ničoti kako Dominguez puši u zahodu i igra igrice cijelu noć, možda se riješimo Lazija.
  • fakin
    5.9k
    pa dobro, ali valjda i sam shvaćaš da ovakav istup neće sigurno povećati cijenu vareli ili staviti Dinamo u bolji pregovarački polažaj. može samo suprotno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.