• Crni86
    22.5k
    Orsa bez odstete, radeljic bez odstete, brazilac bez odstete…

A sve samo kad se ima plan i program rada. Bravo, bravo i bravo
  • mali M
    10.1k
    Orsa bez odstete, radeljic bez odstete, brazilac bez odstete…Crni86

čudi me da ima takvih bez odštete da nisu 2 francuska (sprdam se na račun bivših uprava, da ne krenete sad braniti igrače).. hjoooo stari moj kakvi su sve dibidusi držali uzde Dinama..

edit. samo da dodam.. mada mi je malo žao da nismo Brumada doveli odmah... trebalo se dogovoriti sa skandinavcima... očito ga puštaju pa smo mogli neku mini cijenu izušićariti i bok
  • Paggini
    90.2k

Boban, Dabac i Capellas četvrtkom u pola 1 dok ispijaju koktel u Stormu malo da se odmore od završavanja Šivaleca, Oršića, Radeljića, Brumada i uskoro Livakovića, slikovito
  • Kujtim Shalla
    10k
    Ber Mudo ,ko da gledam i on će ko Kanga pokazivat atribute ,onaj gujcu ovaj će muda :lol:
  • Gringo
    1.1k
    Treba tom jadnom SD-u platiti ručak u Esplanadirakurs

Max kaj moze dobiti su čevapi u Tri fenjera u Dubravi i trajektna karta Zadar - Ancona :)
  • austrijanac
    11.9k
    Ovo talijanski cigani su uspjeli inkasirat 35M ovo ljeto.
    Propalo im je hrpa drugih opcija, pa bi im Dominguez mogo bit hail mary play.

Ovo sa Stojkovicem mi je nonsense.
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    Top transfer ovaj Brumado
  • Dani Olmić
    2.2k
    Steta sto je tek na zimu … vrlo moguce da se nece bas naigrat narednih 6 mjeseci ali inace top transfer ma da bi nam dobro dosao sad kad pocinje LP da smo dublje pokriveni
  • Hebimir Strašni
    255
    Od ovog Brazilaca neznaš što dobiješ (meni vuče da ćemo dobit ko' od Kange) od Bakrara znamo što dobijamo i to je odlično za backup nappadača (za to je i doveden). Uzgred ja neznam koliko je ovdje ljudi pratilo čovijeka dok je igrao u Istri, ali ako mi uđemo u ligu prvaka ili u europa ligi protiv jačih protivnika Bakrar može biti bolje oružje protiv jačih ekipa nego Beljo. Danas se lako može doći do starih utakmica na youbito ili sl. pa si samo pogledajte kako je npr. igrao protiv nas, tovara ili sl. Lik je u nekoj kontraškoj taktici potencijalno bolje oružje od Belje.
    Inače ako se mora popuniti budžet definitivno nebi prodavao igrača koji ti puni deficitarnu/ne poziciju. Ak već moram prodat nekog rađe bi počistio ovaj uteg u sredini ili ak baš nikako drugačije ne ide čak i Domingeza (iako su ove ponude presmješne i on definitivno vrijedi ili će vrijediti 15+ miljki) jer za njega imaš zamjene ili ih lakše nađeš (čitaj za manje para).
  • Hebimir Strašni
    255
    Meni liči na Kangu :razz:
  • Hebimir Strašni
    255
    Treba mu pokazat i Soldu , Mudrog, Topića .... :grin:
  • David17
    22
    Soldo je gotov s nama svakako, ali imamo mi njima sta pokazat ako zele kesirat :rofl:
  • Efes Pilsen
    16.3k
    Ne vidim interes Danaca da ga drze na silu. Imaju priliku ustedit na placi i pokupit manju odstetu... Ono, nije ni da smo ih pobjedili pa da nam se inate. Mislim da ce se do kraja roka naci zajednicki jezik.
  • Hebimir Strašni
    255
    Ma da nisam namjerno spomenuo našeg tajnog aduta iz obrane kojeg bi se teškog srca riješili. :lol:
  • NitkoBitan
    37.7k
    Jel Kujtim krstio Brazilca?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.