• Zagi
    18.8k
    Pustimo kontekst..
    pa se odbila lopta tocno na noge slovencaCrni86
    ne pucaju u zid pa se eto , odbije deterministički

Ali da… ja na tribini osjecam strah kad vidim da ude na golCrni86
    Ovo je jedino bitno.

Lik uđe, mi primimo dva gola. Dosta nam je svima.
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Ka bi bio oduševljen kvalitetnim Japancem . Oni su veliki radnici ,predano su poslu 100 posto. Zahvalni , i nema puno filozofije. Svaku idu na glavu ,oznoje dres pošteno. Ali kao što je kolega @Zaginapisao . Pa i kod njih ima kvalitetnih igrača koji koštaju . Ovaj jedan koji se spominje negdje je pisalo da vrijedi 6 mil čini mi se . Ne kažem da se može dovesti i jeftin igrač pa da se pogodi ali onda moraš biti i strpljiv a ne ko mi nakon 3 tekme odma je promašaj pa ga se rješava već nakon pola godine. Za sve treba prilagodba. I ne samo Japanci,ima još povoljnijih igrača i u Koreji , i treba pratiti sve
  • Paggini
    96.4k
    Meni recimo nije bitno ko je kake nacionalnosti i vijere, meni je bitno ko je kaki igrač!
  • austrijanac
    13.2k

Bit ce da se stedilo pa letilo okolo
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Nevistic nije kriv jucer ni malo za golove. Naravno treba otici, ali lik sjedi na klupi ne pravi probleme, sigurno je bitnije da ide mmae i da se rijese jos ovi neki kao mudrazija i cordoba sto je otisao. Neva mi je najmanji problem trenutno
  • Mr Anderson
    21.5k
    Ne znam kakav je plan za Torrentea. On je sad 3. lijevi stoper po hijerarhiji, ne bude se naigrao, a trebaju mu minute. Jučer su ga u dva navrata pretrčali ko da je stup. Nekakva posudba bi bila najbolje za sve.
  • ElDorado
    13.5k
    Baš mi žao ako ode Sergi. Jučer se lijepo vidjelo koliko je eksplozivniji, brži, bolji s loptom od Galešića. Naročito njegova sjajna iskakanja.
  • Hebimir Strašni
    346
    Meni nije jasno da se uopće razmišlja o prodaji Bakrara za bilo koju cifru u ovom trenutku, a naročito za ove koje se spominju. Ne možemo očekivati da će Beljo igrati sve utakmice u sezoni, a mi nemamo niti jednog igraća koji može pošteno igrat 9. osim Bakrara (osim ako netko ne misli a će to Topić igrat, a ako to i misli može se ostaviti nogometa odmah). Ne postoji igrać na tržištu ni za 5 mil. kojeg možeš kupit i biti siguran da će ti domesti ono što nama daje Bakrar. Tip pokriva špicu, krilo, ne buni se ako nije u prvih 11 ....učinak mu je u odnosu na ulogu koja mu je bila namjenjena kada je dolazio nevjerovatna. Po meni čovjeku treba pojačat ugovor i ostaviti ga tu kod nas što duže a ne uopće razmišljati o prodaji za cifre koje se nama nude. Ako lik ode vidjet ćete kako će se ovdje nakon 3-4 utakmice počet plakat za alžircem.
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    jedino što mi pada na pamet ako se proda Bakrar , (a ovo je kikiriki što se spominje) je da je možda Bramudo Junior dogovoren pa da dodje i prije
  • Zagi
    18.8k
    Topa je zabio već 3-4-5 golova koliko već.
    Mozda je Bišćan bio cijelo vrijeme u pravu.
  • hardek
    12.2k
    Nebi prodali Sergija, nebi prodali Bakrara, nebi prodali Stojkovića, nebi prodali McKennu ali budžet se mora zatvorit + još bi doveli Livakovića i kvalitetnu zamjenu za Mišića.

Jebiga ne možeš i ovce i novce. Ne znam kakva bi bila financijska situacija s ulaskom u LP, ali neki redoslijed prodaja po meni bi bio Soldo, Hoxha, Bakrar. Ako postoji mogućnost da s te tri prodaje i ulaskom u LP zatvaramo budžet ja to potpisujem
  • ElDorado
    13.5k
    oko prve dvojice se ne bi dvoumio niti sekunde. Bakrar mi drag ali iskreno nije krilo, nije for. A nama to treba. Jučer sjajna kontra ali opet dosta slab u driblingu i duelu. Bojim se da nam on nije razina za LP. Gol na Poljudu pamtit ću zauvijek.
  • scooniepenn
    7.3k
    Nije krilo, nije for, ali zabija više od većine krila i forova. Zanimljivo. Misliš li da će nam drugi napadač i rotacijsko krilo koje bi doveli biti bolji od Bakrara. Kako da ne. Brzo bi uslijedilo otrežnjenje. Ja prvi nisam mislio da će Bakrar biti pravo rješenje, a on ne da nije ispao pravo rješenje, već je ispao fenomenalno rješenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.