• Zagi
    18.1k
    Pustimo kontekst..
    pa se odbila lopta tocno na noge slovencaCrni86
    ne pucaju u zid pa se eto , odbije deterministički

Ali da… ja na tribini osjecam strah kad vidim da ude na golCrni86
    Ovo je jedino bitno.

Lik uđe, mi primimo dva gola. Dosta nam je svima.
  • Kujtim Shalla
    10k
    Ka bi bio oduševljen kvalitetnim Japancem . Oni su veliki radnici ,predano su poslu 100 posto. Zahvalni , i nema puno filozofije. Svaku idu na glavu ,oznoje dres pošteno. Ali kao što je kolega @Zaginapisao . Pa i kod njih ima kvalitetnih igrača koji koštaju . Ovaj jedan koji se spominje negdje je pisalo da vrijedi 6 mil čini mi se . Ne kažem da se može dovesti i jeftin igrač pa da se pogodi ali onda moraš biti i strpljiv a ne ko mi nakon 3 tekme odma je promašaj pa ga se rješava već nakon pola godine. Za sve treba prilagodba. I ne samo Japanci,ima još povoljnijih igrača i u Koreji , i treba pratiti sve
  • Paggini
    90.2k
    Meni recimo nije bitno ko je kake nacionalnosti i vijere, meni je bitno ko je kaki igrač!
  • austrijanac
    11.9k

Bit ce da se stedilo pa letilo okolo
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    Nevistic nije kriv jucer ni malo za golove. Naravno treba otici, ali lik sjedi na klupi ne pravi probleme, sigurno je bitnije da ide mmae i da se rijese jos ovi neki kao mudrazija i cordoba sto je otisao. Neva mi je najmanji problem trenutno
  • Mr Anderson
    20.4k
    Ne znam kakav je plan za Torrentea. On je sad 3. lijevi stoper po hijerarhiji, ne bude se naigrao, a trebaju mu minute. Jučer su ga u dva navrata pretrčali ko da je stup. Nekakva posudba bi bila najbolje za sve.
  • ElDorado
    12.3k
    Baš mi žao ako ode Sergi. Jučer se lijepo vidjelo koliko je eksplozivniji, brži, bolji s loptom od Galešića. Naročito njegova sjajna iskakanja.
  • Hebimir Strašni
    255
    Meni nije jasno da se uopće razmišlja o prodaji Bakrara za bilo koju cifru u ovom trenutku, a naročito za ove koje se spominju. Ne možemo očekivati da će Beljo igrati sve utakmice u sezoni, a mi nemamo niti jednog igraća koji može pošteno igrat 9. osim Bakrara (osim ako netko ne misli a će to Topić igrat, a ako to i misli može se ostaviti nogometa odmah). Ne postoji igrać na tržištu ni za 5 mil. kojeg možeš kupit i biti siguran da će ti domesti ono što nama daje Bakrar. Tip pokriva špicu, krilo, ne buni se ako nije u prvih 11 ....učinak mu je u odnosu na ulogu koja mu je bila namjenjena kada je dolazio nevjerovatna. Po meni čovjeku treba pojačat ugovor i ostaviti ga tu kod nas što duže a ne uopće razmišljati o prodaji za cifre koje se nama nude. Ako lik ode vidjet ćete kako će se ovdje nakon 3-4 utakmice počet plakat za alžircem.
  • Kujtim Shalla
    10k
    jedino što mi pada na pamet ako se proda Bakrar , (a ovo je kikiriki što se spominje) je da je možda Bramudo Junior dogovoren pa da dodje i prije
  • Zagi
    18.1k
    Topa je zabio već 3-4-5 golova koliko već.
    Mozda je Bišćan bio cijelo vrijeme u pravu.
  • hardek
    10.8k
    Nebi prodali Sergija, nebi prodali Bakrara, nebi prodali Stojkovića, nebi prodali McKennu ali budžet se mora zatvorit + još bi doveli Livakovića i kvalitetnu zamjenu za Mišića.

Jebiga ne možeš i ovce i novce. Ne znam kakva bi bila financijska situacija s ulaskom u LP, ali neki redoslijed prodaja po meni bi bio Soldo, Hoxha, Bakrar. Ako postoji mogućnost da s te tri prodaje i ulaskom u LP zatvaramo budžet ja to potpisujem
  • ElDorado
    12.3k
    oko prve dvojice se ne bi dvoumio niti sekunde. Bakrar mi drag ali iskreno nije krilo, nije for. A nama to treba. Jučer sjajna kontra ali opet dosta slab u driblingu i duelu. Bojim se da nam on nije razina za LP. Gol na Poljudu pamtit ću zauvijek.
  • scooniepenn
    7k
    Nije krilo, nije for, ali zabija više od većine krila i forova. Zanimljivo. Misliš li da će nam drugi napadač i rotacijsko krilo koje bi doveli biti bolji od Bakrara. Kako da ne. Brzo bi uslijedilo otrežnjenje. Ja prvi nisam mislio da će Bakrar biti pravo rješenje, a on ne da nije ispao pravo rješenje, već je ispao fenomenalno rješenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.