• Zagi
    18.1k
    Naravno da nije. To je reflektirano u ponudama koje za njega dolaze i činjenici da je izgubio mjesto u reprezentaciji.
    Vide skauti i bombu na bivšem Titu ali i štopanje lopte.
  • Crni86
    22.5k
    Bakrar kao igrac je top, ali meni se ne uklapa u nas sustav.

Krilo nije, ne igramo s dva napadaca, za samostalnu spicu nije za nogomet koji mi igramo.

Za hnl na krilu moze proc, al europa jako jako tesko. Tu cemo treba druge stvari od krila. I vise kreative i igre s loptom u nogama i vise defenzivnih akcijja.

Ne znam da li sam ikad bio tako zbunjen oko naseg jednog igraca, kao igrac mi je top, a onda kad gledam ekipu ne znam gdje bi ga ukomponiro.
  • Paggini
    90.2k
    Bakrara bih prodavao doslovno jedino ako nam baš visi par milijuna da zatvorimo financije i drugog načina nemamo, ni u kojem drugom scenariju.

10 milijuna neće nitko ponuditi, pa vjerojatno ni 5 milijuna, a sve manje od toga je smiješna cifra s obzirom na output koji donosi s klupe
  • Zagi
    18.1k
    za samostalnu spicu nije za nogomet koji mi igramo.Crni86

A za ovo zadnje nisam baš siguran. Bio bi on dobar. Drugi je par rukava kaj nebio zabio koliko i Beljo.
    No Beljo zabija toliko da kada na pripremama zabije gol i doda asistenciju, to se više niti ne spomene.
    Jednostavno , nije vijest.

Onaj brazilac iz Midtylanda mi se čini kao vrlo sličan tip igrača. Jest da sam pogledao samo highlightse pa i nije toliko relevanto ali ono ... Brz, jak , šljuca.
  • Crni86
    22.5k
    baki je fizicki dominantan u odnosu na bekove, sa stoperima vec ima vise problema.

Uz to igra ledima mu i nije bas najbolja, s loptom u nogama je solidan - zbog cega upravo i imamo problema u kreaciji kad igra na krilu. I mene zato najvise i zna nazivcirat na krilu..

Za neke manje i kontraske ekipe koje ne igraju toliko na postavljenu obranu mislim da bi bio top. Ali prije svega mislim da je neka njegova najbolja pozicija drugi napadac.

Onaj brazilac iz Midtylanda mi se čini kao vrlo sličan tip igrača.Zagi

Meni bas i ne. Meni vise lici na petkovica koji nije madionicra s loptom u nogama kao petko.
  • Zagi
    18.1k
    Za neke manje i kontraske ekipe koje ne igraju toliko na postavljenu obranu mislim da bi bio top.Crni86

Sori ali ovo je floskula i ta priča o duplom bloku je tovarska izmišljotina kojom brane (ili napadaju) neke od svojih igrača.
    Da, ima i tih situacija gdje ti Carević parkira bus i glumi Poklepovića ili od kud već potiće ona njhova pirija ali to definitivno nije više standard.
    Pa i ta Gorica danas igra build-up. A mi bi htjeli ukrasti tu loptu negdje po putu.
    E pa onda je bolje da po osvojenoj lopti napadač bude brz i agilan, nema tu hrvanja sa stoperima (Stojković gol po ulasku).
    Koper je sinoć igrao vrlo defanzivno pa smo ih opet uhvatili u tranziciji (Orša i Beljo promašaj, Bakrar stativa).
    Ivanović je na tim karakteristikama napravio karijeru.
  • Bryan
    116
    Moje mišljenje je da nam i dalje najviše na ovaj roster treba zamjena za Mišića(ili netko tko će s njim u paru u jačim euroutakmicama igrat na šestici a Luka ispred njih) i brzi stoper (posebno ako nam ode Dominguez) jer nam u svim HNLutakmicama obrana stoji jako visoko i ne možemo računat da će Mišić stić sve pohvatat onak kak je to radio prošle sezone.
  • Crni86
    22.5k
    uhvatili ih jesmo, ali smo opet vecinu vremena proveli kampirajuci oko njihovog gola.

Baki mi nije all aroun napadac ko recimo beljo. Pa kakav je bio i petko, pa kakav mi se cini i taj brazilac.

Rade mi je i da su ti napadaci mrvicu sporiji ali da nude sve ostale stavke (brzinu i ulaske ce nadoknaditi krila i osmica/osmice kao sto smo radili i sa petkom).
  • mali M
    10.1k
    Malo pretjeruješ stari.Droljo

pa naravno da pretjerujem! zato sam i napisao "MENI ne sjedaju ti japanci nikako... pa Kanenko nas je izvukao one sezone!

ja kao navijač Dinama imam prevelika očekivanja i smatram da bi svatko sa malo kosim očima trebao biti kao Son! onda se razočaram i stavim ih u svojoj glavi u rang Kustošije

Ostavi me na miru da mogu biti razočaran u našu istočnu braću! :lol:
  • Droljo
    29.4k

Nema to veze.
    Ja sam ispao pametan. :nerd:
  • mali M
    10.1k
    Ja sam ispao pametan. :nerd:Droljo

Lako ispasti pametan kad imaš mala očekivanja! :rofl:
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Problem kod Japan je što imate npr Celtic i još neke klubove koji su tamo se raširili…. I sada ti je jako teško tamo nekog baš jako dobrog naći povoljno i uvjeriti onda da dođe kod nas…. Uvijek postoji da konceptualna prednost, da Japanski ofanzivni igrač svojim karakteristika može pomoći u Dinamu jer nudi nešto drugačije iz njihove škole nogometa… U globali vjerujem da, ako dovodim nekog, dovodimo korisnog igrača, ali ne vjerujem da nam dolazi netko od koga se očekuje da će biti starter ili netko ko će nam donijeti zaradu…. S obzirom da smo doveli već dva krila, imam osjećaj da nas netko ubrzo napušta iz rotacije ili Barkrar ili Hoxha…. Možda oboje….
  • rokikaciga
    15.5k
    Svaki put kad me raz...... ja dam gas malo više. Novi igrač Dinama je - Junior Bramado. Pa neka pati kome smeta
  • Sibirski plavac
    9.5k
    Eto nam joga bonito u siječnju. :fire:
  • rakurs
    3.1k
    Nešto su ove fan stranice Lazia krenule pisat da žele i Stojkovića i da je to valjda zašto im je sportski direktor otputovao u Zagreb. Pozivaju se na Gazzeta dello Sport, ali ne nalazim.

Treba tom jadnom SD-u platiti ručak u Esplanadi, pokazat mu malo Zagreb i poslat na avion navečer, pa i platit mu izravan let do Rima, da ne mora ići preko ove džungle dole.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.