• Jurki
    26.6k
    Može, raste ti pred nosom... Zebić...purger39

Polako, ima za Zebica vremena.
    Nek odradi polusezonu u dvojci.. znamo da zna.. samo treba malo skupiti iskustva.
  • fakin
    5.2k
    nadam se da imena poput jedvaja, lovrena, vide ili brozovića stvarno nitko ne shvaća ozbiljno u smislu igranja za prvu momčad dinama
  • crophantom
    5.4k
    ti se šališ da bi Lovrena dovlačio? Taj komad budale ne vidim nigdje blizi današnjeg Dinama
  • Peškaman
    9.3k
    Ma jebote samo jedan lik truje i trola ovod i sere o svemu.Mali Zeus

Nije momak ovaj put ništa rekao za Livakovića prvi već sam ja napisao da mi je osobno previše dat' 3+1.
    On se jedino nastavio gdje je objasnio da mu je to prihvatljiv rizik za Livia.
    Troluje duže vrijeme ali u ovoj situaciji nije povukao temu.
  • Nogo
    11.8k
    Svaka čast Sergiju ali protiv Betisa i Celte je izgledao kaos. Sigurno ima potencijala ali vjerujem da će Boban izvući max šta se može izvući u ovom trenutku (nadam se bar 15-20% od iduće prodaje). S druge strane imamo Galeta i netko će sigurno doći.

Vidim ja da bi svi ovdje kupovali za 1m, a prodavali za 20+. U kojem svijetu živite?
  • Doktor Kunić
    6.8k
    isto tako se nadam da niko na zoni ne shvaća tvoje upise ozbiljno
  • CerealKiller
    468
    Dobro, složit ćemo se da se ne slažemo. Dinamo jako ovisi o izgradnji igre od stopera i tu je on sa McKennom bio savrseni par. Jedan kao super defanzivan i jak u obrani a drugi jak na lopti i izlascima na napadace. Domingueza nećeš automatski zamjeniti sa Galešićem, Radeljićem ni Torrenteom.
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Ako cemo biti realni Dominguez nije baš briljirao u europi i pitanje je kako bi to izgledalo u Ligi prvaka, s druge strane ako Galešić nastavi svoju formu od kraja prošle sezone necemo osjetiti odlazak Sergia niti najmanje, a uzet cemo 10-15 milijuna.
  • David17
    15
    Ali da smo se drzali takvog razmisljanja u proslosti nikad nebi isplivao Gvardiol, Olmic itd...

Vjerujem da u Galesicu imamo jebenog stopera samo mu treba dat utakmica i povjerenja :strong:
  • Roky
    95
    Pa i Galesic je jak na lopti jedino mislim da nije toliko brz
  • ElDorado
    12.2k
    A di mi to mozemo kupiti golmana Livijeve kvalitete za 4 milje i dati mu adekvatnu placu. U kojem svemiru? Fakat trolanje na najjače. A prije mjesec dana bilo je daćemo kolko god treba samo da ostane. A faking Olivari je pisao neće Dinamo plaćati odstetu. Uozbiljite se ljudi!!!!
  • Facke
    8.4k

Mene je Galesic bolsi i sigurnesi stoper od Domingueza.
    Zake je Dominguez tulke igral? Pa da ga se more prodati za cim veksu cifru. Cist jednostavne. Mlad i spanjolec.
    Jak je bil v HNLu ali v europe je imel dosta problema i gresil je pod pritiskem. I 12 milja za njega je top top posel. Za jednu sezonu pri nami? A kupili sme ga za sitnis. No morame i Barce neke dati ali mi sme tu top zaradili. Ali normalne, pa da Gvardiol za nas potpise ti bi opet nasel razloga da i tu neke negativnoga napises.
  • Ludovic IX
    12k
    možda je zebić sa duplo većim plafonom od sergia.. i iskreno, ja samo mogu žalit da nitko drugi nije ponudio više od lazia.. kao hype neki ali nitko ne želi riskirat osim njih
  • Orc123
    16.1k
    oces reci 2. Stopera...iza McKenne!
  • Xpert1992
    696
    Kaj je Dominguez vec potpisao sa Lazio?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.