• Mali Zeus
    21.7k
    Ma jebote samo jedan lik truje i trola ovod i sere o svemu.

Samo jedan.
  • Jurki
    26.6k
    ajde Don Capellas najdi novog Domingueza i sve super.
  • Paggini
    89.9k
    Volim ja galešića, ali brate mili, nije on ni blizu razina Lige prvaka i utakmica protiv najboljih europskih klubova. a zamjena zebić. ok kad igraš protiv rudeša ili gorice, ali protiv barcelone, psga ili intera to neće lijepo izgledati.fakin

Pa dobro, na temelju čega smatraš da bi u tom slučaju Dominguez bio razina Lige prvaka a nije bio razina Betisa i Celte? Ako je Dominguez onako izgledao protiv ovakvih, kako će protiv PSG-a? Drag je meni Dominguez i nisam za prodaju, ali jbg kao argument uzimati da Gale nije za LP, ali Dominguez je za LP, to je čista vjera, a ne baš činjenice.
  • mosad
    2.6k
    lik živi od novinarskih članaka i melje i melje i melje
  • Mali Zeus
    21.7k
    ↪Mali Zeus lik živi od novinarskih članaka i melje i melje i meljemosad

I kakve veze ima jedan posao s drugim. Kao ako dolazi Livi može Dominguez za tu cijenu iako premalo, kao da se njega pita. :rofl:
  • Roky
    95
    Galesic ne moze igrat LP a Mmae je mogao o jebem ti zivot
  • CerealKiller
    468
    Falit će jako jer mi NEMAMO stopera sa takvom distribucijom lopte
  • purger39
    148

Može, raste ti pred nosom... Zebić...
  • Mali Zeus
    21.7k
    Galesic ne moze igrat LP a Mmae je mogao o jebem ti zivotRoky

I Bernauer.
  • fakin
    5.2k
    pa galešić je zamjenski stoper. misliš li da će zamjenski stoper biti bolji od prvog stopera? vjerujem u našu struku i vjerujem da nisu bezveze dali dominguezu toliko šanse, a galešić služio kao zamjena.
    ako dominguez nije za ligu prvaka, kako očekivati od njegove zamjene da bude?
    moramo dovesti još jednog kvalitetnog stopera. a da nije veteran jedvaj.
  • Mali Zeus
    21.7k
    ↪Mali Zeus Falit će jako jer mi NEMAMO stopera sa takvom distribucijom lopteCerealKiller

možda NEMAMO, ali imamo BLIZU ili POTENCIJALNO.

Nije on tako dobar da će nam sad odjednom igra pasti koliko ti misliš. Uostalom bilo je neminovno da će se prodati, tko zna kaj bi bilo nakon sljedeće sezone, a nakon jedne dobiti toliko više nego za kaj si ga kupio je ok posao.
  • FazeN
    7.2k
    Hvala Bogu pa Dinamo ne sluša ovakve, već ima struku koja je odlučila da je Galešić spreman preuzeti mjesto prvog štopera.
  • Olmic
    5.7k
    Evo nama Deki Lovrena, uz njega zebic stasa i dobro
  • Roky
    95
    Galesic je prespreman za prvog stopera
  • ElDorado
    12.2k
    Kad je Dominguez stigao imao je 20 godina i 4 mjeseca. Zebić trenutno ima 19 godina i 7 mjeseci. Treba dodatni komentar??!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.