• Roky
    95
    Za Livija i zadnji cent dat
  • Dzoni
    6.6k
    Ponavljam, sjetite se što pišete o cijeni Domingueza kad pričate da je 3mil za Livija "previše"
    Svaki klub cijeni svog igrača, prošlo je razdoblje gdje je transfer politika "izvuci što više od jednog igrača i pokloni ostalo"
  • Noel
    22.1k

Ne razumijem kak ljudi ne shvaćaju da lik/ovi trolaju na razini 6.razreda osnovne škole. Ne razumijem ni kak vam se da čitat i odgovarat na taj jeftini dječji humor.
  • fakin
    5.2k
    pa rekao sam da je to prihvatljiv rizik za njega, pogotovo jer je u dobroj formi.

samo sam rekao isto tako da je to najveći transfer nekog golmana kod nas i jedan od najvećih ulaznih transfera u našoj povijesti. to su brojke, to je činjenica. 3 mil čisto, 1 mil bonusa i 1 mil oprosta duga.
  • Mali Zeus
    21.7k
    Ček, tko je rekao da je za Livija 3 milje previše?

Kaj udarila vrućina u glavu ili?
  • CerealKiller
    468
    Na stranu to sto vrijedi više od 10-12 mil, mislim da neki ljudi još nisu svjesni koliko će Dominguez nama faliti
  • Roky
    95
    Ima Zvone jos kojeg bez kuka 100% ne brinite
  • ElDorado
    12.2k
    Pa kako a insajder rekao da ce Livi na istok
    Nisu mi jasni ovi kaj jamraju za Domingueza. Prije godinu dana plakali smo da nemamo koga prodati. Liku sad digli cijenu za 1200% i opet nije dobro jer Barca ima 20%.Nikad zadovoljni.
  • Dzgšb
    2.1k

Ovisi kako gledaš na to ako je donio prije par godina više milijuna kako može biti jedan od najvećih ulaznih transfera
  • emilperska
    17.1k
    Dolazak Livakovića je temelj necu rec za LP jer to ovisi o pet stotina faktora koji nemaju veze s njim, ali to je svakako temelj za neku konkurentnost u Europi i činjenicu da je HNL naslov relativno siguran.

Sjetite se samo cijele one panike i paranoje na jesen do koje je doslo jer smo bili iza jogurta 4 boda jer je SVE ŠTO JE NETKO PUKAO PREMA NEVISTIĆU ULAZILO U GOL.
    Livi je garancija da ce u svojim NAJGORIM danima obranit minimalno da ne strahujemo od Pozovog udarca s 18 metara.
  • FrodoJePurger
    657
    iskreno sam se suzdržavao komentirati ali već mi je pun kurac njegovih komentara, svaki put jebeno sere. Ne znam kako kreten nije dobio trajni ban zbog svojih retardiranih komentara. Uvijek je jebeno kontra i izaziva, o kojoj god temi da se nalazimo.
  • fakin
    5.2k
    rekao sam da je 12 mil premalo za Domingueza, pogotovo na današnji dan, ali ako je to uvjet da Livi dođi (odnosno ta lova nam treba za njegov dolazak), kako neki mediji pišu, onda neka ode on za tu lovu i neka dođe Livi. samo definitivno nam treba netko na toj poziciji za ligu prvaka. Volim ja galešića, ali brate mili, nije on ni blizu razine Lige prvaka i utakmica protiv najboljih europskih klubova. a zamjena zebić. ok kad igraš protiv rudeša ili gorice, ali protiv barcelone, psga ili intera to neće lijepo izgledati.

ako za odlazak domingueza dobivamo dolazak livakovića i jednog renomiranog desnog stopera onda ok neka ide za 12.
  • Mali Zeus
    21.7k
    Na stranu to sto vrijedi više od 10-12 mil, mislim da neki ljudi još nisu svjesni koliko će Dominguez nama falitiCerealKiller

To kaj vrijedi više ne znači da možeš dobiti točno tu cijenu. U ovom trenutku takvu lovu dobiti za njega je jako dobar posao. Naravno da će faliti, ali ne toliko puno.
  • mikser
    103
    Čemu ta naklapanja, ako je odluka uprave da se proda, valjda znaju što rade.
    Puno je mogućih posljedičnih faktora u igri, recimo Galešić to može odraditi (možda je i zaslužio da mu se očisti mjesto), Zebić kao backup.
    Možda se tom prodajom zatvara Livi, možda se ne mora prodavati Belju i Stojketa (a racimo nemaš viziju kako njih trenutno nadomjestiti).
    Možda je on inzistirao na transferu.
    Možda će naši dovesti još boljeg igrača.

Zvone gazi dalje.
    A šta ako rješi Livija?
    A šta ako završi Šunjić-Maee?
    A šta ako uleti novi Zajc?

Treba se vratiti na 7.mjesec 2025. pa vidjeti što se pisalo po medijima i forumima.
  • purger39
    149
    Ajmo, majko...
    Drama jer Sergi ne odlazi za 20 milja već za 10+, drama jer se Livi vraća doma za 3 milje .. :chin:

Ljudi, Sergi je dogovorio već svoje uvjete, znači glavom više nije bio u klubu i to je to... Ne treba nam netko u klubu koji je već glavom vani... Primjer, protiv Thuna lik usere 2 gola npr i odmah je neprijatelj broj jedan i onda mu jebete sve po spisku, zakaj je ostao, trebalo ga se prodati itd itd... Sjetite samo kakve su bile paljbe po njemu kad je zajebao nekoliko golova u Europi lani.. Stoga, Sergi, hvala i sretno ti...

Livi vraća se doma i sad odjednom 3+1 je previše?! Nađite golmana iste kvalitete za te novce... Teško jer ga nema... A sigurno nećete naći takvog čovjeka koji toliko voli klub, koji živi za klub, koji živi za navijače i koji nas je izvadio iz govana nebrojeno puta...
    Stoga, Livi, dobrodošao nazad doma za stalno
    i povedi nas u ligu prvaka!!! :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.