• IstinaZaDinamo
    2.7k
    pa valjda ako u javnosti izlaziš s izjavom da nema prodajefakin

Receno je da se nece prodavati osim ako ne dodje odgovarajuca ponuda. E sad, nekima je 12 ili koliko vec malo, nekima je ok. Nikad se nece dogoditi da su svi zadovoljni.

Ako igrac zeli ici, ili ako se sa njim dogovorilo da u slucaju odgovarajuce ponude moze ici onda je to sasvim ok i razumljivo.
  • dd29
    912
    ista priča i za livija, ne kužim šta su ljudi očekivali, da će doći besplatno ili za 1 milijun?
    pa nisu ni ovi pali s drveta, naravno da se mora platit, 3-4 milijuna sasvim realna cijena
    top golmana za 5 godina dobijemo

samo da livi dođe i to je to, ne mora nitko drugi
  • ElDorado
    12.2k
    Odlazak u Lazio je uzas al kaj nas boli kurac za to. Jedino daljnja preprodaja ak imamo %.
  • Paggini
    89.9k
    Sad je i 3 milje za Livakovića previše :lol:

A dugo nam je trebalo da se vratimo u klasični "Transferi - rasprave" modus operandi
  • dd29
    912

kak ne kužiš, svi moraju doći besplatno, a otići za 20 milijuna
    i dobar postotak
  • austrijanac
    11.9k

Svi mi imamo Ničotu u sebi
  • Dzgšb
    2.1k
    Neki zaboravljaju da će ovih 10 milijuna otići na budućnost Dinama , doće neki novi igrači ,bolji ,a ne u nečiji privatni džep kao prije..
  • fakin
    5.2k
    znači piše se za livija 3 mil + 1 mil oprosta duga + 1 mil bonusa. to je 5 mil eura

definitivno puno za nekog golmana, ali pošto je to Livaković u trenutnoj formi isplati se ulaziti u rizik.

kad je Dinamo u svojoj povijesti dao 5 mil eura za golmana? nikad.

samo da ne bude ozljeda i isplatit će se.

ali definitivno veliki financijski posao za Dinamo i jedan od najvećih ulaznih transfera ikada.
  • FrodoJePurger
    663
    @fakin ti si ili jebeni troller ili toliko antipatičan, pesimističan i naporan lik da svaki put osjetim toliko susramlje da mi se krene bljuvat od tvojih komentara.
    Kad god uđem u zonu samo se nadam da neću tvoj komentar pročitati jer mi se kurac uvuče od tvojih gluposti. Prestani za svaki kurac se žaliti i patiti kao da je zadnji dan na svijetu i dodirni travu za jebenu promjenu
  • rakurs
    3k
    3 mil + 1 mil oprosta duga + 1 mil bonusa.fakin

A di se to piše? Gdje god sam gledao je 3+1.
  • Paggini
    89.9k
    kad je Dinamo u svojoj povijesti dao 5 mil eura za golmana? nikad.fakin

Opet ti sa svojim.

Ne dajemo 5 milijuna, nego dajemo 3 milijuna, opraštamo tih 67 rata od 15 000 eura kvartalno i dajemo bonuse kad se i ako se dogode i ako uopće postoje.

Mislim da je ovo MINIMUM MINIMUMA koji moramo dati za Livija, pogotovo što se OPET pokazao na Svjetskom u fantastičnom svjetlu.
  • Noel
    22.1k
    Osobno sam zadovoljan sa ova dva posla. Livaković nam je krucijalan, i njegov dolazak je temelj napada na ligu prvaka

Dominguez je odličan lik, odličan mladi igrač, moderni stoper koji je imao svojih uspona i padova prošle sezone. Žao mi je kaj odlazi nakon jedne godine ali očito na tome inzistira. Siguran sam da će ako ga zaobiđu ozljede napravit fenomenalnu karijeru. Dinamo je na poziciji stopera dobro popunjen, i tu smo mirni.

Cifra je uredna, postotak bi mogao bit lijep ako postane vrhnuski stoper što znači da bi onda ovaj posao mogao bit fenomenalan.
  • Keyser Soze
    19.8k
    Znači rezime:
    Nikog ne prodati, a zaraditi 20 milijuna na transferima. Soldo 12 + Mudražija 8
    Kupiti Livakovića za milijun i još 2-3 zviri od pojačanja besplatno plus još jedan barcin supertalent naravski.

Potpisujem.
    criticus

:lol: Al bolesno koliko su ljudi nerealni i koliko plaču.

Sad je i lova za Livija previše, smećari osmanlijski nam ga trebaju dat besplatno jer Livi hoće samo Dinamo.
  • fakin
    5.2k
    A di se to piše? Gdje god sam gledao je 3+1.rakurs

Naime, kako doznajemo, s obzirom na to da je Fenerbahče ostao Dinamu dužan jednu ratu za Livakovića, u visini milijun od oko eura, taj bi se dio 'prebio', te bi maksimirski klub Turcima platio tri milijuna eura.

Fenerbahčeu bi pripalo još milijun eura na ime bonusa
    , a Livaković bi pak od Dinama dobio ugovor na pet godina i postao bi najplaćeniji igrač kluba.

tportal.

3+1+1
  • Dzgšb
    2.1k
    pa svakako nam je donio 6-7 milijuna prije par godina, kako može za takvog vrhunskog golmana bit puno ne mogu razumjeti da netko može bit pesimist da dajemo i 10 milijuna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.