• Jurki
    25.3k
    Ljudi, zar vi svi skupa mislite da bu Livi isel javno reci.. da, zelim ostati u Dinamu dok jos klubovi nisu ni poceli pregovore?
    I zar netko misli da vec Boban nije razgovarao s njim i sve dogovorio?
    Siguran sam da ak se Livi premislja, mi bi imali vec drugog golmana u ekipi.
  • Jos-Optimus
    10.7k
    Bože dragi, pojedinci ovdje su tragikomični. Livaković želi Dinamo, Dinamo želi Livakovića. Sad samo treba tamo doći netko s kim imamo pravo komunicirati i to je to, jbg, postoji 2% šanse da sve propadne jer su u pitanju Turci, ali ne bi trebalo i Livi će biti naš.
  • NKDZ86
    8.4k
    Ko sa turčinima tikve sadi... Kaj mu je to trebalo, turska...
  • Dadox
    1.5k
    Ja baš mislim da su ovdje pojedinci naivni i da misle da se milioni brišu krpom i emocijama.
  • rokikaciga
    14.3k
    Je, ajmo nek Zvone i Dinamo objave "Mudrazija, Hoxha, Soldo, Topic, Nevistic mogu potraziti novi angazman, pregovaramo sa Livijem"

Kaj je vama :lol:

Jebote histerija a nije ni poceo prelazni
  • podravskimodrikibicPMK
    159
    Jel neko zna kakva je situacija s Morenom Zivkovicem? U startu je otisao na posudbu u Vukovar, raskinuta je jer smo imali previse igraca na posudbi, a raskinut je i ugovor i postao je igrac Vukovara uz pricu da se vraca na ljeto/zimu?
  • SAS1987
    20.1k
    Grozno bi mi bilo da ljudina Zajc ispadne iz momčadi zbog “zaboravnog” Luke…Ne treba nam.Hrc-Vg

Miha to zaboravio nebi :lol:
  • zmujcinslbrod
    160
    ja bi ga u Rijeku sa opcijom prvootkupa pa nek se dokaže.
  • Thor
    2.7k
    Mudri se vraca...
    Eto nove rasprave...zasto Mudrazija ne igra!? :cool:
  • jp23
    4k
    Gabriel Vidović (1.2M € - Bayern)

39 utakmica, 1830'

7 golova, 9 asistencija

Igrač čiji sam povratak u Dinamo zagovarao dok je bio u Bayernu i Mainzu. Mnogi su ga otpisali nakon što nije pokazao puno u prvome dijelu sezone, ali nije puno ni igrao. Na proljeće pokazao da itekako ima mjesta u Dinamu upisavši devet golova i četiri asistencije. Još jedan jako dobar i pametan transfer Dinama.
    Krizy

Malo su se tu brojke pobrkale, 7 golova i 9 asistencija ukupno, a upisao 9 golova i 4 asistencije na proljeće?
  • Krizy
    72k
    Ispravljeno, bravo.
    Šest golova i sedam asistencija u proljetnom dijelu.
  • Netkos
    163
    Jel se zna koliko smo mi na kraju platili Belju? Neki kažu da nas je na kraju koštao 7m sa svim bonusima koje smo postigli dok drugi još pišu 4m?
    Koliko god bilo, sigurno nam se isplatilo ali bilo bi lijepo znati točno.
  • prefontaine
    9.2k
    Jel se zna koliko smo mi na kraju platili Belju?Netkos

• Zagi
    17.6k
    Belji transfer raste proporcionalno koliko smo novinaru mrski.
    Čuo sam od 4 do 7m. Moguće da se toliko natrpao da su bonusi poprilčno veliki ali zanimljivo kako se ti bonusi zbrajaju isključivo kada bilo kaj naše treba oslikati tamnijim nijansama.

No dobro, patiti ćemo i iduće sezone kada pređe 50 ako treba.
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    I da je 10 nebitna stvar . Perfektan transfer I idemo dalje . Ako neko želi izvještaj neka pita Zvoneta , odgovor mogu naslutiti :rofl: opušteno stari ,Beljom je naš, trpa ko lud . Nemoj si jutro kvariti :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.