• Jurki
    25.2k
    Ljudi, zar vi svi skupa mislite da bu Livi isel javno reci.. da, zelim ostati u Dinamu dok jos klubovi nisu ni poceli pregovore?
    I zar netko misli da vec Boban nije razgovarao s njim i sve dogovorio?
    Siguran sam da ak se Livi premislja, mi bi imali vec drugog golmana u ekipi.
  • Jos-Optimus
    10.7k
    Bože dragi, pojedinci ovdje su tragikomični. Livaković želi Dinamo, Dinamo želi Livakovića. Sad samo treba tamo doći netko s kim imamo pravo komunicirati i to je to, jbg, postoji 2% šanse da sve propadne jer su u pitanju Turci, ali ne bi trebalo i Livi će biti naš.
  • NKDZ86
    8.4k
    Ko sa turčinima tikve sadi... Kaj mu je to trebalo, turska...
  • Dadox
    1.5k
    Ja baš mislim da su ovdje pojedinci naivni i da misle da se milioni brišu krpom i emocijama.
  • rokikaciga
    14.2k
    Je, ajmo nek Zvone i Dinamo objave "Mudrazija, Hoxha, Soldo, Topic, Nevistic mogu potraziti novi angazman, pregovaramo sa Livijem"

Kaj je vama :lol:

Jebote histerija a nije ni poceo prelazni
  • podravskimodrikibicPMK
    157
    Jel neko zna kakva je situacija s Morenom Zivkovicem? U startu je otisao na posudbu u Vukovar, raskinuta je jer smo imali previse igraca na posudbi, a raskinut je i ugovor i postao je igrac Vukovara uz pricu da se vraca na ljeto/zimu?
  • SAS1987
    20.1k
    Grozno bi mi bilo da ljudina Zajc ispadne iz momčadi zbog “zaboravnog” Luke…Ne treba nam.Hrc-Vg

Miha to zaboravio nebi :lol:
  • zmujcinslbrod
    159
    ja bi ga u Rijeku sa opcijom prvootkupa pa nek se dokaže.
  • Thor
    2.7k
    Mudri se vraca...
    Eto nove rasprave...zasto Mudrazija ne igra!? :cool:
  • jp23
    4k
    Gabriel Vidović (1.2M € - Bayern)

39 utakmica, 1830'

7 golova, 9 asistencija

Igrač čiji sam povratak u Dinamo zagovarao dok je bio u Bayernu i Mainzu. Mnogi su ga otpisali nakon što nije pokazao puno u prvome dijelu sezone, ali nije puno ni igrao. Na proljeće pokazao da itekako ima mjesta u Dinamu upisavši devet golova i četiri asistencije. Još jedan jako dobar i pametan transfer Dinama.
    Krizy

Malo su se tu brojke pobrkale, 7 golova i 9 asistencija ukupno, a upisao 9 golova i 4 asistencije na proljeće?
  • Krizy
    72k
    Ispravljeno, bravo.
    Šest golova i sedam asistencija u proljetnom dijelu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.