• hardek
    10.1k
    Nebi imao ništa protiv Almene. Ako ništa zbog contenta. Ne sjećam se koji je bio zadnji igrač koji je direktno prešao iz ajduka u Dinamo ili obrnuto?
  • deda
    45.8k
    Špikić i Pršir
  • rioda
    16.3k
    Sviđa mi se koji je tip igrača Almena jer mislim da nam upravo takvo krilo treba, samo imam premali uzorak njegovih utakmica da bi procijenio je li dobar za nas ili ne.
  • Droljo
    28.2k
    propalom zalizankuDanko

Taj bi, da je bio ovu sezonu kod nas umjesto belje, zabio tridesetak golova sa pol snage...
  • miro
    8.9k
    Što onda prodajemo Lisicu? Zaključili smo da nam ne treba nakon jedne sezone gdje je na pocetku bio odlican, a zatim se razbolio? Meni je ovo s Almenom bezveze, osim ako nismo vec prodali Cordobu i Topića nekom
  • Droljo
    28.2k

Lisica je dosta linearan, treba nam (naravno uz njega) i netko sa driblingom i boljom kombinatorikom da se izmjenjuju i/ili nadopunjuju. Duga je sezona.
  • Paggini
    85k
    Što onda prodajemo Lisicu?miro

Odakle si ti ovo zaključio?
  • Zagi
    17.6k
    Ajd dribling , no Lisica ima jako dobro kombinatoriku.
  • ElDorado
    11.1k
    Bakrar špica, Topić i Cordoba prodaja. Hoxha prodaja. Vrlo jednostavno. Trebamo bolja krila. Iz kuta gledanja LP.
  • Droljo
    28.2k

Ima problema dodati prvom do sebe točno jebiga...
  • SanctaSanctorum
    251
    Čak bih rekao da je Lisica jedan od najsigurnijih ostanaka, prema mom mišljenju. Do bolesti igrao dosta dobro unatoč tome što ekipa nije bila još uigrana tada, očekujem da će se izboriti za prvih 11 iduće sezone ponovno. Prodaja Hoxhe, Cordobe i Topića
  • Jurki
    25.1k
    koji je direktno prešao iz ajduka u Dinamo ili obrnuto?hardek

Brkljača kojeg smo platili ko suho zlato.

Cordobu bi ostavio jer smo u njega ulupali previse love, a ne znamo kaj moze/ne moze.
    Mozda kolumbijski čarobnjak uz malo veci fond utakmica proigra.
    Ak nis drugo na suhu posudbu u Varazdin.. pa vidjet kaj i kak dalje.
    Za Topica ak se moze iskamiciti neke 2 milje.. prodati.
  • Dzoni
    5.8k

Kaj nije Andrijašević baš zadnji između obje prve ekipe? Špika i Pršir su išli iz Dinama II u Hajduk II
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Baš me zanima tko će nam doć iz Japana, s obzirom da je Dabac nedavno išao tamo.
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Radije bi D.Rodrigeza, ali ak je to propalo, bio bi za Almenu…Dečko kuži nogomet, ima dribling i tehniku…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.