• SanctaSanctorum
    251
    Neznam jesam li pomiješao nešto, ali u glavi mi se vraća ime Amara Memića da smo bili povezivani s njim(makar u medijima). Potencijalna opcija za krilo također?
  • ElDorado
    11.1k
    Cordoba ima vjerojatno debelo preveliku plaću. Zato ćemo ga rješiti.
  • Mikina lijeva kopačka
    751
    Posudba je, sta ste svi navalili na cijenu. Dugo je do transferaFatos Beqiraj

Izmišljotina je, sta ste svi navalili na cijenu.

U glavama nekih je već raspad sistema, kaj s Lisicom, kaj s Bakrarom. A brijem da je ovo takva patka...
  • Orc123
    15.8k
    Mi nemamo krilo koje je jako 1 na 1, koje ima dobar dribling pogotovo ne na desnom krilu. Fali nam taj ulazak na lijevu nogu. Topic nije taj, Cordoba je cudak, a Lisica je profilno drugaciji tip krila i bit ce dio rotacije. I Dani i Almena su igraci koji rade visak 1 na 1....bez takvih igraca nema Europskog iskoraka.
  • Dinamovapriča
    822
    Razgovarali smo s agentom Ikera Almene! Sviđa nam se Almena, ali stvari su malo komplicirane. Vidjeti ćemo kako će se stvari dalje odvijati - kazao nam je maksimirski insajder. -SN
  • Crni72
    224
    Ma uzet Almenu ak ništ drugo nek ovi dole krepaju od muke. Oni bi ga jako htjeli al nemaju za biber. Mi ga uzmemo jer ima potencijala a i zato da im ponovno pokažemo da su mali miševi!
  • miro
    8.9k
    Imaš desno Lisicu, Bakrara, Topića i Cordobu. Pretpostavljam da ne uzimaš po tim uvjetima Almenu zato da ti bude 3.opcija
  • wolfgang14
    4.2k
    maš desno Lisicu, Bakrara, Topića i Cordobu.miro

meni bi jedino bakrar ostao od ovih
  • IvanS
    549
    Almena je svkako dobra opcija. Brz, tehničar, ima vica, dobar udarac... Igrački definitivno ima mjesta, na ligu se valjda već privikao i to bi isto bio plus.

E sada, novac je nešto drugo i taj dio treba prepustiti Zvoni i ekipi pa nek' odluče.
  • Paggini
    85k
    Imaš desno Lisicu, Bakrara, Topića i Cordobu. Pretpostavljam da ne uzimaš po tim uvjetima Almenu zato da ti bude 3.opcijamiro

Pa meni je ovdje logičnije da se riješiš Topića i Cordobe pa imaš 3 krila koji svaki donosi nešto drugačije, a ne da prodaješ nominalno najbolje krilo... Nezz kojom si logikom došao da mi Lisicu mičemo a ostavljamo popune na klupi u vidu Topića i Cordobe.

I opet, ne uzimamo Almenu za 3, 4 milijuna eura, to mislim da se u zadnja dva roka dosta dobro razjasnilo, da takve iznose dajemo za Belje, a ne za rendom likove.
  • Masto
    1.5k
    čini se da je opet nesto bio ozljeđen
  • miro
    8.9k
    tako sam nesto i napisao ako pogledas, ako znamo da odlaze Cordoba i Topić, ok, inace nema smisla
  • Str1nger Bell
    3.5k
    Joj kad Almena utiša Poljud pa kad ga frknemo dalje za cenera bit ce suza kod tovarije.
  • deki87
    129
    A u srijedu smo iz Dinama dobili potvrdu još jedne ekskluzive Sportskih novosti koju smo objavili prije nekoliko dana.

- Razgovarali smo s agentom Ikera Almene! Sviđa nam se Almena, ali stvari su malo komplicirane. Vidjeti ćemo kako će se stvari dalje odvijati - kazao nam je maksimirski insajder.

Dolaskom Oršića i eventualnim Almene, Dinamo bi riješio svoju želju za dovođenjem dva krilna igrača.

SN
  • badjibadara
    9.6k
    Ma uzet Almenu ak ništ drugo nek ovi dole krepaju od mukeCrni72

Idemo im uzeti i Kalika da ih sjebemo do kraja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.