• CerealKiller
    375
    Možda ovo treba u nepopularna mišljenja ali meni taj Almena ima potencijala. Realizacija mu je daleko najveća mana. Ako se to realizira mislim da bi kod nas igrao dosta bolje jer ima bolje suigrače. Trenutno ne vrijedi ni blizu 4 milijuna ali ako je posudba sa pravom otkupa onda praktički ništa ne gubimo.
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    Meni opet više liči ovaj transfer na neke Capella'sove exibicije tipa Tabinas . Nadam se da nema istine u ovome ,a klub je kao što kaže kolega u najljepšem kaputu @Paggini rekao da nije istina. Al priznajem da me malo ,onako lagano ta imena koja se spominju spuštaju moju euforiju i stanje meh Sreća pa smo iz dana u dan jedan dan bliži početku transfer roka pa budem i ja i vi pametniji
  • Orc123
    15.8k
    hahaha ako ste ikad mislili da zna nesto nema blage veze lik....Dani nijenpropao a ovo za Qlemnu je malo zesca glupost. Hahaha
  • Mali Zeus
    21.2k
    Doveo bih ga samo da gledam kako tovari pizde.
  • Zagi
    17.6k
    Besplatan , neloš igrač. Još nekakvom navodnom rivalu uzmeš ponajboljeg igrača.
    A tih eventualnih 4m ... Da ziher, dobiti će koliko smo i mi dobili za Gojaka od onih talijana.
    Ima tu i dobrih strana.

Makar mislim da je to sve menađerska prevara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.