• njurci10
    581
    neka njega u Hajduku s tim jednim i pol golom i jednom i pol asistencijom...
  • Josip Frank
    280
    Almena je glupost, plaćen članak s ciljem dizanja cijene pomoću Dinama
    A taj insider je po Zoni žicao informacije o transferima, toliko o tome koliko je pouzdan
  • tp1997
    2.7k
    Meni je ovo sa Almenom u kategoriji "onda je svizac zamotao čokoladu". Da i vidimo nešto u njemu (što, pobogu?), kakvog smisla ima posudba? S takvom otkupnom klauzulom? Pa povlači se mjesecima pitanje hoćemo li toliko dati za Livakovića (hej, Livakovića!), a sad ćemo nekakvog poluigrača kojemu u golovima i asistencijama pariraju naši stoperi uzimati na posudbu i plaćati preko 3 milijuna eura da ga potencijalno otkupimo?

Materijal za shit of the year po meni.
  • Thor
    2.7k
    Necu komentirati nikakva imena dok ne vidim sluzbenu fotografiju g. Dabca nad A4 sa kemiskom u ruci. (Ok osim za Oršu jer je navodno reseno) :love:
    Ne znam kaj bi se u ovom Almeni moglo vidjeti do sada (ali tko zna ak je istina kaj Predsjednik i drugi vide a mi ne kao i do sada cesto) Nije na mene ostavil bas nikakav dojam i nadam se da je to patka. Al tko zna :confused:
  • CastAway1986
    5.7k
    A Sportske pišu o tome da li ce Boban krenuti po Majera , ni riječi o Almeni :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.