Krizy
DiddyGuela
Orc123
GOAT
Chempers
Vracanje Orse je dvosjekli mac. Ako nece igrati, a trenutno nema kvalitetu sigurno za prvih 11 ponovit ce se slucaj kao s Mudrazijom. U slucaju par losijih rezultata bit ce opet, Boban gura svoje, da igra Orsa pobijedili bi i slicno. S druge strane ako ce igrati a bit cemo za kurac i mi i on e tu ce opet nekako pasti u ocima nekih "navijaca" i nece se vise nitko sjecati onog legendarnog Orse nego ce svima se urezati u sjecanje njegova nemoc trenutno — Orc123
crophantom
Fan
Crni86
Ako nece igrati, a trenutno nema kvalitetu sigurno za prvih 11 ponovit ce se slucaj kao s Mudrazijom. — Orc123
Sibirski plavac
Paggini
Vidio sam vec par upisa kao ovaj da ce facebook bojna krenut pisat. Mislite da je to relevantno za klub? Mi smo populisticka sekta ili radimo ono sta je najbolje za klub? Da se Zvone fokusira na upise Kova bi prije par mjeseci bio smjenjen. — Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.