• Paggini
    83.9k
    Olivari i insiderske informacije koje šaptanjem odjekuju maksimirskim alejama, name me a better duo.

Zanimljivo da nije dobio informaciju recimo da ćemo ići po golmana, iako mislim da je to svima u klubu primarna zadaća.
  • vjeko1701
    24.5k
    pa to, ne dovodiš Mislava Oršića da bude na klupiJos-Optimus

U 34. godini života, nakon teške ozlijede, realno, ako ga dovodiš, dovodiš ga da se oprosti od nogometa u najdražem dresu, ne da bude netko na kome gradiš ekipu. I kažem, to bi mi bilo ok, samo pitanje je dal tu ima obostrane želje za tim. Mislim da nema.

dva kvalitetna krilna igrača, dvije ‘osmice‘ i zadnjeg veznog i špicuNogo

Ovo mi iskreno zvuči dosta prometno. S jedne strane, ako je istina, barem izgleda da se zadržava obrana takva kakva je, s druge strane, više manje potvrda da odlazi Hoxha, Soldo, Benaccer, Topić a možda i Bakrar.
  • austrijanac
    11.2k
    Nije Olivari daleko, mi smo efektivno sezonu zavrsili sa 15 igraca.

Naravno da nam trebaju pojacanja i prinove, pogotogo kad se zna tko ima dopustenje za transfer.
  • Droljo
    27.9k
    pogotogo kad se zna tko ima dopustenje za transfer.austrijanac

Tko?
  • austrijanac
    11.2k

Oni koji su bili blizu odlasku i na zimu i proslo ljeto, Soldo i Hoxha - osmica i krilo.
  • OsamŠest
    7.4k
    Bit će vatreno ljeto. Volio bih da se to riješi prije euro kvalifikacija, koliko god teško bilo.
  • vjeko1701
    24.5k
    Ma Livi direkt iz SAD-a dolazi na Maksimir potpisati novi ugovor.
  • rioda
    16k
    Imam osjećaj da će Oršić završiti u Rijeci.
  • prefontaine
    9k
    daleko mu svaki dan vozarit iz Rija za Zagreb i nazad.
  • Ludovic IX
    11.6k
    jednom se zajebo. drugi put neće.. neznam jel uopće igrao u rijeci prije neg su ga spičili u Speziu (ili ga je spezia uzela pa proslijedila Rijeci)
  • Paggini
    83.9k
    Apsolutno ništa ne bih imao protiv Oršića kao backup za zadnjih 20 minuta / krljave HNL tekme. Taman uđe, uvalja 7, 8 oršićevskih golova i tutto bene. Al njega se treba gledati na takav način i ne vezati se nekim skupim ugovorom.

Ali ako se riješimo Mudražije, tko će izdržati facebook bojnu sa "BOBANE zašto ne igra Oršić???"
  • Praskaton
    6k
    Ali ako se riješimo MudražijePaggini

Zanimljivije bi bilo vidit ukoliko oba budu tu, kako Mudražija pada u zaborav od tetaka kad bi Mislav došao.
  • Nogo
    10.9k

Priča se po Ri da je Kek dogovorio na 3 godine ugovor pa čisto sumnjam da bi Orša išao po 2.put kod njega.

Ja se nadam da će doći kod nas, onako 2.krilo i po potrebi nas oduševljavati potezima.
    Orša :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.