• Paggini
    83.9k
    Olivari i insiderske informacije koje šaptanjem odjekuju maksimirskim alejama, name me a better duo.

Zanimljivo da nije dobio informaciju recimo da ćemo ići po golmana, iako mislim da je to svima u klubu primarna zadaća.
  • vjeko1701
    24.5k
    pa to, ne dovodiš Mislava Oršića da bude na klupiJos-Optimus

U 34. godini života, nakon teške ozlijede, realno, ako ga dovodiš, dovodiš ga da se oprosti od nogometa u najdražem dresu, ne da bude netko na kome gradiš ekipu. I kažem, to bi mi bilo ok, samo pitanje je dal tu ima obostrane želje za tim. Mislim da nema.

dva kvalitetna krilna igrača, dvije ‘osmice‘ i zadnjeg veznog i špicuNogo

Ovo mi iskreno zvuči dosta prometno. S jedne strane, ako je istina, barem izgleda da se zadržava obrana takva kakva je, s druge strane, više manje potvrda da odlazi Hoxha, Soldo, Benaccer, Topić a možda i Bakrar.
  • austrijanac
    11.2k
    Nije Olivari daleko, mi smo efektivno sezonu zavrsili sa 15 igraca.

Naravno da nam trebaju pojacanja i prinove, pogotogo kad se zna tko ima dopustenje za transfer.
  • Droljo
    27.9k
    pogotogo kad se zna tko ima dopustenje za transfer.austrijanac

Tko?
  • austrijanac
    11.2k

Oni koji su bili blizu odlasku i na zimu i proslo ljeto, Soldo i Hoxha - osmica i krilo.
  • OsamŠest
    7.4k
    Bit će vatreno ljeto. Volio bih da se to riješi prije euro kvalifikacija, koliko god teško bilo.
  • vjeko1701
    24.5k
    Ma Livi direkt iz SAD-a dolazi na Maksimir potpisati novi ugovor.
  • rioda
    16k
    Imam osjećaj da će Oršić završiti u Rijeci.
  • prefontaine
    9k
    daleko mu svaki dan vozarit iz Rija za Zagreb i nazad.
  • Ludovic IX
    11.6k
    jednom se zajebo. drugi put neće.. neznam jel uopće igrao u rijeci prije neg su ga spičili u Speziu (ili ga je spezia uzela pa proslijedila Rijeci)
  • Paggini
    83.9k
    Apsolutno ništa ne bih imao protiv Oršića kao backup za zadnjih 20 minuta / krljave HNL tekme. Taman uđe, uvalja 7, 8 oršićevskih golova i tutto bene. Al njega se treba gledati na takav način i ne vezati se nekim skupim ugovorom.

Ali ako se riješimo Mudražije, tko će izdržati facebook bojnu sa "BOBANE zašto ne igra Oršić???"
  • Praskaton
    6k
    Ali ako se riješimo MudražijePaggini

Zanimljivije bi bilo vidit ukoliko oba budu tu, kako Mudražija pada u zaborav od tetaka kad bi Mislav došao.
  • Nogo
    10.9k

Priča se po Ri da je Kek dogovorio na 3 godine ugovor pa čisto sumnjam da bi Orša išao po 2.put kod njega.

Ja se nadam da će doći kod nas, onako 2.krilo i po potrebi nas oduševljavati potezima.
    Orša :heart:
  • Dinaminjo
    2.1k
    Uptavo to, stadion bi ekplodirao da se na terenu pojavi Orsa sa svojih 99 i veli potpisao sam.. A Boban uzima mikrofon i pita: sto jos da vam obecam?

Ok back to reality
    Moramo biti svjesni da bi potpisao na 45 min max. Nesto ala Goda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.